Klaipėdiečiui „Superloto“ atnešė 50 tūkst. eurų

Verslas

Klaipėdiečiui Lukui priklauso daugiausia momentinėje internetinėje loterijoje „Superloto“ laimėjusio lietuvio titulas. Įsigijęs bilietą už 1 eurą ir atspėjęs penkis skaičius vyras per kelias minutes kišenes papildė net 50 000 eurų.

Kaip pasakoja Lukas, vieną šeštadienio vakarą jis leido namuose, ruošdamasis kelionei į užsienį. Kitą dieną vyras turėjo išvykti darbuotis svetur, todėl nuotaika buvo kiek slogi.

Ieškodamas, kaip ją praskaidrinti, Lukas nusprendė įsigyti kelis mėgstamų loterijų – „Vikinglotto“ ir „Eurojackpot“ – bilietus.

„Prisijungiau prie savo paskyros internetinėje svetainėje perlas.lt, nusipirkau bilietų ir benaršant žvilgsnis užkliuvo už „Superloto“ TV žaidimų, kurie vyksta gyvai kas 4 minutes. Nusprendžiau išbandyti, pasižiūrėti, kas čia per reikalas“, – apie kelią link laimėjimo pasakoja vyras.

Kelias sesijas Lukas sužaidė be laimėjimų, bet galiausiai žaidimas, kurio principą sufleruoja jau pavadinimas – „5 iš 36“ – išlydėtuvių proga vyrui padovanojo dosnią sumą.

„Pasirinkau bilietą už 1 eurą, išsirinkau 5 skaičius, visiškai atsitiktinius. Ir visi sutapo su išriedėjusiais! Pasirodė informacija, kad laimėjau 50 000 eurų, bet nesupratau, nepatikėjau. Tada gavau elektroninį laišką su ta pačia žinia, o galiausia paskambinau į loterijos atstovybę“, – dar visai šviežiais prisiminimais dalinasi laimėtojas.

Džiugią žinią pasilieka sau

Dalyvaudamas lemtingajame žaidime Lukas namuose buvo vienas. Kitą dieną – kaip ir buvo planuota – jis išvyko į užsienį. Tad žinia apie laimėjimą su niekuo taip ir nepasidalino.

„Vėliau pasakiau šeimai, bet nedetalizavau, kokią sumą laimėjau. Dabar gal jau atskleisiu“, – kalbėjo į Lietuvą sugrįžęs ir į loterijos atstovybę laimėjimo įforminti atvykęs vyras.

Paklaustas, ar jau suplanavo, kur išleis įspūdingą sumą, Lukas taip pat išlieka paslaptingas: „Mąstau apie verslą. Šie pinigai galėtų būti stipria paskata ir parama“.

Paklaustas, ar po šio įspūdingo laimėjimo planuoja ir toliau dalyvauti loterijose, Lukas sako, kad dalyvaus ir kad bus labiau linkęs išmėginti dar nebandytus žaidimus.

„Dabar galvoju, kad galėjau ir anksčiau sudalyvauti „Superloto“. Dar galvoju, kad galėjau pabandyti ir „7 iš 42“ žaidimą – gal būčiau net septynis skaičius atspėjęs“, – juokiasi didžiausios sumos, iki šiol laimėtos „Superloto“ žaidimuose Lietuvoje, savininkas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Klaipėdietis antrus metus iš eilės laimi tą pačią dieną

Sausio 6-oji dažnam iš mūsų žymi šventinio periodo pabaigą. O štai Vaidotui iš Klaipėdos jau antrus metus ši diena – ...
2024-01-21
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Operatyviai sulaikė telefoninius sukčius

Nors gyventojai dažnai įspėjami apie telefoninius sukčius, senyvo amžiaus žmonės vis dar apsigauna, o nusikaltėliai išvilioja iš jų grynuosius pinigus arba banko kortelių prisijungimo kodus.
2018-07-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This