Šeimų plaukimo turnyre vėl triumfavo Dariaus Grigalionio komanda

Fotoreportažai, Sportas

Klaipėdos baseine vykusiame plaukimo rinktinės lyderio Dano Rapšio šeimų plaukimo turnyre antrus metus iš eilės triumfavo ta pati šeimyna.
Panevėžiečio, trijų olimpinių žaidynių dalyvio Dariaus Grigaliono komanda iš Panevėžio „La Familia“ beveik sekunde pagerino sau pačiai priklausiusį varžybų rekordą.

Trijų šeimos narių po 50 metrų plaukimo distanciją D. Grigalionis kartu su sūnumi Gantu ir dukra Patricija įveikė per 1:19,29 sek. ir 38-iomis šimtosiomis sekundės pagerino pernykštį pasiekimą.

Antra varžybose liko „Būsiu sveikas“ ekipa iš Kauno, nuo nugalėtojų atsilikusi daugiau nei keturiomis sekundėmis. Trečioje vietoje liko klaipėdiečių Songailų šeima pademonstravusi 1:31,07 sek. laiką.

Beveik 50 šeimų varžybose netrūko ir itin jaunų dalyvių, kuriems tai buvo pirmas startas karjeroje, o distanciją teko įveikti su plaukmenimis ir padedant tėvams.

Nuotaikingame renginyje geros nuotaikos nestokojo ir taurės steigėjas olimpietis Danas Rapšys, kuriam šiais metais teko prisijungti prie krepšininkų komandos. Neįkalbinęs savo mamos ir sužadėtinės plaukti kartu, D. Rapšys prisijungė prie buvusio Klaipėdos „Neptūno“ krepšininko Audriaus Mineikio ir jo sūnaus komandos „Oranžinis kamuolys“. Ši komanda liko 19-a galutinėje įskaitoje.

„Norėjau, kad šiose varžybose vyrautų gera nuotaika ir tai puikiai pavyko. Teko pabendrauti su varžybose dalyvavusiais vaikais, šeimomis ir pasidalinti plaukimo paslaptimis. Tikiuosi, kad ir kitais metais varžybų dalyvių skaičius augs, o dalyvių tikslas bus ne tik pergalė, bet ir noras palenktyniauti su bendraminčiais, gerai praleisti laiką sportuojant“, – po varžybų sakė D. Rapšys.

„Plaukimo sezonas atidarytas skambiu akordu. Norisi priminti aktyviems žmonėms, kad baseinuose susirgti COVID-19 viruso sukelta liga – minimali, tad kviečiu saugoti save ir rūpintis sveikata vienu paprasčiausių ir priimtiniausių fizinio aktyvumo būdų – plaukimu. Taip pat jau dabar noriu pakviesti visas plaukiančias šeimas sekti mūsų baseino ir D. Rapšio pranešimus ir jungtis prie kitais metais ir vėl vyksiančio šeimų plaukimo turnyro Klaipėdoje“, – sakė Klaipėdos baseino direktorė Ieva Vaičiurgė.

Kitais metais turnyras planuojamas gegužės mėnesį.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Lietuvos plaukimo istorijos šimtmetis bus minimas ir Klaipėdoje

Lietuvos plaukimo sporto šaka šiemet mini šimtmetį ir Klaipėda tampa svarbiu jubiliejinių metų renginių miestu. Lietuvos pajūryje planuojama per tuziną ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

Verslas

Po teismo sprendimo tikimasi rasti sprendimus, kaip pašalinti likusius baseino defektus

Klaipėdos baseinas teigia, jog džiaugiasi teismo sprendimu, priimtu po beveik penkerius metus trukusio bylinėjimosi dėl šiame pastate statybų rangovo palikto ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino broko byla: teismas kreipiasi į prokuratūrą

Klaipėdos apygardos teismas kaip pirmoji instancija po beveik penkerių metų išnagrinėjo civilinę bylą dėl trūkumų šalinimo išlaidų Klaipėdos baseine atlyginimo ...
2024-02-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This