Kokius nuostabius gydytojus mes turime!

Mums rašo

Dovilė Ringis
2021-09-21

Komentarų: 2

Šiandien, kai visi taip susipriešinę dėl visko, ypač dėl medicinos paslaugų, aš labai noriu pasidžiaugti, kokius nuostabius gydytojus mes turime čia, Klaipėdoje – ypač Klaipėdos vaikų ligoninėje.

Atsitiko taip, kad buvome užsiregistravę planinei procedūrai Vaikų ligoninėje, bet mums beplanuojant kažkas ten viršuje kortas mėto savaip. Skubiai prireikė pagalbos, tačiau tai ne ta ekstrinė pagalba, kuri žūtbūt turi būti akimirksniu suteikiama (be abejo, lūžus kojai, ar sukilus aukštai temperatūrai, viskas būtų kitaip). Tačiau sistema yra sistema. Internetu registruotis negali, nes jau esi užregistruotas, o registratūros telefonu prisiskambinti neįmanoma…. Tikrai užjaučiu registratores, kurios nuolat kabo „ant ragelio” – ir čia prieš vėją nepapūsi…

Kadangi telefonai negelbėjo, parašiau nuoširdų laišką į Vaikų ligoninę paaiškindama situaciją. Ir jau netrukus sulaukiau skambučio ir labai greitos reakcijos bei nuoširdžios pagalbos iš gerbiamos Vidos Gumuliauskienės. Šios medikės, dirbančios LOR skyriuje, nei žinau, nei pažįstu, tačiau ji taip stengėsi mums padėti, kad net nežinojau kur dėtis… Žaibo greitumu atlikome visus reikiamus tyrimus ir jau kitą dieną sulaukėme mums taip reikalingos procedūros.

Kokių šaunių jaunų gydytojų mes turime! Anesteziologė Ugnė Gaidžiūnienė kaip kokia tikra pasakų kūrėja „užbūrė” vaiką nebijoti, o odontologė Lina Balsytė irgi buvo labai rūpestinga ir nuoširdi. Kitas personalas taip pat nuostabus!

Be galo be krašto esu laiminga ir dėkinga, kad mes turime tokius medikus iš didžiosios raidės. Patikėkite, jų darbas yra tikrai nepavydėtinas ir ypatingai sudėtingas, o žmogiškumas – neišmatuojamas.

2 Comments

  1. rasa

    Senoji, geroji, daktarės Žibutės sukurta, dabartinio Vyriausiojo puoselėjama ligoninė. Nuostabūs medikai joje.

    Reply
  2. Bobute

    Turiu 4 m. anukyte. Jai susirgus papuolė e į vaikų ligoninė į lor skyrių. Buvau nustebinta medikų rūpesčių. Labai šaunus medikai ten dirba. Tikri savo srities specialistai. Nuoširdus Ačiu visiems vaikučių ligoninės medikams! Sveikatos Jiems ir sėkmės nelengvame darbe šiuo sunkiu metu! Te nepavargsta jų rankos ir tegul gyvenimas būna lengvas lyg pukelis vejuje!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sveikata

KKT prisidėjo prie jaukesnės aplinkos sukūrimo Vaikų ligoninėje

„Šiais metais minėdami įmonės 30 metų veiklos jubiliejų nusprendėme savo dėmesį sutelkti ir į socialinius projektus, kurie džiugintų visuomenę ir ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Klaipėdoje rasis paliatyviosios pagalbos vaikų dienos centras

Neilgai trukus sunkūs ligoniai savo namuose turėtų sulaukti didesnės medicininės pagalbos bei geresnės priežiūros. Palengvinimo, rūpinantis sunkiai sergančiais vaikais, gali ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This