Aludariai ir toliau rems „Neptūną“

Sportas

Klaipėdos „Neptūno“ klubas pratęsė sutartį su ilgamečiu rėmėju UAB „Švyturys-Utenos alus“.

„Džiaugiamės, jog sutartis pratęsta ir viltingai laukiame sėkmingo naujo sezono. Su „Neptūno“ komanda turime ilgametį, tvirtą ryšį – į rėmėjų gretas įsiliejome dar 2008 metais, todėl matėme šio klubo augimą, tobulėjimą, daugybę pergalių ir pastangas, siekiant kiekvienos iš jų. Tokios draugystės privalo gyvuoti ir tęstis. Be to, mus sieja solidarumas uostamiesčiui: norime atskleisti miesto potencialą, suteikti daugiau galimybių jauniems talentams, drauge garsinti Klaipėdą ir jos pergales“, – pranešime cituojamas UAB „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

„Esame laimingi ir labai vertiname tai, kad ilgametis partneris tiki mūsų klubu ir yra su mumis ne tik pergalingu metu, bet ir tada, kai mums sunkus laikotarpis. Dirbsime dar labiau, kad pateisintume šį didelį pasitikėjimą”, – sakė vienas iš klubo dalininkų Sigitas Ambrazevičius.

„Švyturys-Utenos alus“ yra vienas didžiausių sporto, kultūros ir meno rėmėjų Lietuvoje. Bendrovė sportininkus finansiškai aktyviai remia jau daugiau nei 20 metų ir tam yra skyrusi per 8 milijonus eurų.

„Pirmiausia, mus ir komandą sieja ta pati gimtinė – Klaipėda. Šiam kraštui jaučiame prielankumą ir esame ištikimi palaikytojai. Ilgus metus remdami sportą, žinome, kiek daug kiekvieno miesto bendruomenei reiškia jos sportininkų pasiekimai, todėl stengiamės nenuvilti tiek pačių atletų, tiek jų sirgalių. Be to, tikime ir linkime, kad naujame „Betsafe-LKL“ sezone „Neptūnas“ atkovos prarastas pozicijas, tačiau tam, žinoma, visai komandai ir klubui būtina pagalba, parama, palaikymas, idant Lietuvos arenose šiemet lydėtų sėkmė ir pergalės.Klaipėdos ekipai linkime atsitiesti ir savo jėgas bei įdirbį pergalingai pademonstruoti tiek „Betsafe-LKL“ kovose, tiek didžiuosiuose Europos turnyruose“, – kalbėjo Rolandas Viršilas.

2021/2022 metų „Betsafe-LKL“ sezone „Neptūno“ vadovai komandai kelia tikslą tapti TOP 4 komanda šalies čempionato turnyrinėje lentelėje bei susigrąžinti galimybę žaisti Europos turnyruose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ tęsia pergalių seriją

Jonavos „CBet“ komanda pirmadienį turėjo progą nutraukti Klaipėdos „Neptūno“ penkių pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau Ąžuolio Tubelio vedama ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This