Grupės „Man-go” lyderė trečią kartą laukia atskrendančių gandrų

Veidai

„Šis kūdikis – stebuklas. O stebuklai nevyksta nei suplanuotai, nei organizuotai“, – apie artėjančius motinystės džiaugsmus sako grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Paulauskienė.

Šią žiemą dainininkė su vyru Rolandu supuos trečią atžalą.

„Kol kas dar nesame tikri, ar mūsų šeimoje augs trys mergaitės – gydytojai tiksliai negali atsakyti. Kai susituokėme ir beveik prieš trejus metus susilaukėme dukters, vyro šeima linkėjo sūnaus. Rolandui kūdikio lytis – nesvarbi, pagrindinis rodiklis – sveika atžala, atkeliaujanti į laimingą šeimą”, – pranešime spaudai cituojama atlikėja.

Pasak jos, grupė ir toliau tęs savo veiklą, o kol atlikėja visą dėmesį skirs naujo šeimos nario atėjimui į šį pasaulį, ją pakeis iš Londono grįžusi Viktorija Perminaitė–Emanuel.

Nors tapti daugiavaike šeima neplanavo, Rima su vyru džiaugiasi: „Aš pati turiu dvi seses, augome viename kambaryje ir mums nieko netrūko. Be tėvelių meilės, visada turėjome viena kitą: žaidimams, pokalbiams… Tas gilus ir stiprus ryšys išsaugotas iki šiol. Noriu, kad mūsų vaikai taip pat jaustų, mylėtų, gerbtų ir vertintų vienas kitą, kaip aš ir mano sesės“.

Rima sako, kad žiemą atskrisiantys gandrai – lyg savaime suprantamas tęstinumas: šeima šiuo metu įsirenginėja naują, erdvesnį būstą.

„Pastaruosius kelerius metus besitęsianti pandemija sugriovė ne vienos poros santykius. O pas mus – atvirkščiai: toks jausmas, kad sunkumai mūsų šeimą tik grūdina, suteikia naujų jėgų ir bendrystę. Kai vyriausiąją dukrą Andrėją išleidome į mokyklą, į šį pasaulį atkeliavo mažoji Amėja. Praėjusiais metais švenčiau svarbią sukaktį kiekvieno žmogaus gyvenime, žyminčią tam tikrą brandumo ribą – keturiasdešimtąjį gimtadienį. Džiaugsmingomis akimirkomis nebegalėjau pasidalinti su mama, iškeliavusia amžinojo atilsio po sunkios onkologinės ligos. Šiandien skausmas atslūgo, patirtus netekties išgyvenimus pakeitė džiaugsmingos laukimo akimirkos: gyvenimo ratas sukasi toliau ir meilė išlieka amžina”, – sako atlikėja.

Rima atvirauja, kad su metais atėjo branda ir suvokimas: „Kol nebuvau sukūrusi šeimos, neturėjau vaikų – gyvenau gyvenimą, kuris kiekvieną sekundę priklausė tik man pačiai. Koncertai, vakarėliai, fotosesijos, kelionės. Bet tik tapusi mama supratau, kad vaikai įprasmino mano gyvenimą ir nuspalvino sodriomis, reikšmingomis, nepamirštamomis spalvomis.“

Pasak Rimos, matant, kiek daug šeimų dėl įvairių priežasčių nesusilaukia palikuonių, trečiasis vaikas jų šeimoje – lyg Dievo palaima: „Mano gyvenime iššūkių niekada netrūko, bet visada turėjau galimybę būti scenoje, užsiimti veikla, kurią myliu. Mes turime tvirtą šeimą ir dvi žavias dukrytes. Ir 2022-uosius metus pasitiksime nebe keturiese, o penkiese…“

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Nauja „Man-go“ daina – apie meilę

Po pusantrų metų pertraukos grupė „Man-go“ pristato naują kūrinį. Daina „Neišeiki“, grupės narių manymu, pretenduoja papildyti „auksinę“ hitų kolekciją. Šiai ...
2023-02-17
Skaityti daugiau

Kultūra

„Man-go“ pristato naują dainą

„Liūdėkime į sveikatą, nes rudens melancholija turi savo privalumų, – sako grupės „Man-go“ merginos, pristatydamos naują savo kūrinį „Gal kada“. ...
2021-11-19
Skaityti daugiau

Veidai

Į grupę „Man-go" grįžtanti Viktorija Londone įsimylėjo bačatą

Šią savaitę suplanuotiems koncertams su grupe „Man-go“ iš Jungtinės Karalystės grįžusi klaipėdietė Viktorija Perminaitė–Emanuel neslepia atradusi naują meilę. „Lietuvoje pandeminis ...
2021-10-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This