Į grupę „Man-go” grįžtanti Viktorija Londone įsimylėjo bačatą

Veidai

Šią savaitę suplanuotiems koncertams su grupe „Man-go“ iš Jungtinės Karalystės grįžusi klaipėdietė Viktorija Perminaitė–Emanuel neslepia atradusi naują meilę.

„Lietuvoje pandeminis laikotarpis suvaržymų prasme buvo griežtesnis, Londone visi žmonės gyveno laisviau. Covid-19 grėsmė daugeliui atvėrė akis ir pakeitė požiūrį: anksčiau niekada nebuvau mačiusi tiek daug sportuojančių londoniečių viešose sostinės erdvėse. Dviračiai, joga, bėgimas privertė žmones pakilti nuo sofų, daugiau aktyviai pramogauti ir sportuoti gryname ore, mažiau laiko skirti išmaniesiems įrenginiams ir buičiai. Judėti miesto gatvėmis dviračiu nusprendžiau ir aš: per karantiną nesinorėjo naudotis visuomeniniu požeminiu transportu. Dviratį parsisiunčiau iš Lietuvos, jis – senas mano draugas, tarnaujantis jau penkiolika metų“, – pasakoja 11 metų Londone gyvenanti Viktorija.

Jos teigimu, per pandemiją ypač daug žmonių susidomėjo ir šokiais.

„Londone šokėjų mėgėjų bendruomenės – didelės ir aktyvios. 2019-ųjų metų pabaigoje draugių paskatinta nuėjau į vieną šokių studiją. Atėjau ir įsimylėjau… bačatą. Užburiantys muzikos ritmai, nesudėtingi žingsneliai ir tarp šokančių partnerių vyraujantis jausmingas ryšys bei vienas kito jautimas pavergė mano širdį“, – sako atlikėja.

Jauna moteris lankė ir grupinius, ir individualius užsiėmimus su treneriu, išmoko šokti salsą, kizombą. Tačiau populiarus socialinių Lotynų Amerikos šokis – mėgstamiausias.

„Šokant nepakanka išmokti judesius ir žingsnius, svarbiausia – suprasti bačatą ir jausti šokį visa savo siela ir kūnu”, – teigia ji.

Pastarosiomis savaitėmis V. Perminaitė–Emanuel nebesisuka šokių aikštelėje ir visą laiką, grįžusi į Lietuvą, skiria šeimai, susitikimams su seniai matytais draugais bei repeticijoms su „Man-go“.

„Kai trečiojo vaikelio besilaukiančią mūsų Rimutę išleisime atlikti savo prigimtinę moters pareigą, į Lietuvą grįšiu ir dažniau. Kol Rima sustiprės po gimdymo, toliau palaikysiu „Man-go“ ir pasirodysiu su merginomis scenoje”, – sako V. Perminaitė–Emanuel.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Džiaze - ne vien tik merginos

Gyvenimas yra nenuspėjamas, sugebantis nustebinti netikėtais savo posūkiais. Nuostabu būna gimtojo miesto ar net šalies koncertų salėse ar aikštelėse išvysti ...
2023-10-22
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Romualdas Rima: „Svečioje šalyje pinigai ant medžių neauga"

Romualdas Rima, palangiškis žurnalistas, buvęs radijo stoties savininkas, dirbęs Vakarų Lietuvos televizijoje, laikraščiuose „Vakarinė Palanga”, „Palanga”, „Mūsų Palanga“, dienraščiuose „Klaipėda” ir ...
2023-09-03
Skaityti daugiau

Mums rašo

Kodėl centrinė valdžia nepasimoko iš Palangos?

Neseniai grįžau į savo namus Anglijoje po trumpų atostogų pajūryje. Vėl įvairiose žiniasklaidos priemonėse girdžiu ir skaitau apie nesiliaujančias problemas ...
2023-08-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This