Kviečia paragauti antivirusinio šiupinio

Miestas

Rudeniui įsibėgėjant ir vis rečiau sutinkant miesto gyventojus lauko kavinukėse, skvereliuose, gatvėse, klaipėdiečiai kviečiami į KKKC Meno kiemą ir Bažnyčių gatvelę, kur  kavinė „10 tiltų kiemas“ visus vaišins antivirusiniu šiupiniu, o kūrėjai kvies praleisti savaitgalį draugiškoje, pažintinėje aplinkoje.

Šį penktadienį nuo 18 iki 21 val. klausytojus šildys tikra vinilinių plokštelių diskoteka drauge su Tadu („Diskonektai“). Gera, „antiliūdesinė“ nuotaika ir seni geri vinilo ritmai skambės ir kvies bendrauti bei susipažinti su kiemo draugais artimiau.

Šeštadienį kavinė „10 tiltų kiemas“ visus bičiulius ir jų draugus vaišins savo ruoštu rudeniniu ir kaip jie įvardina – „antivirusiniu“ rudens šiupiniu. Tiek mažus, tiek ir didelius turėtų sudominti KTU studentų mokslinės draugijos cheminiai ir fizikiniai eksperimentai, kurie suteiks visiškai naują gamtos mokslų pažinimą ir kūrybiškai leis kiekvienam išbandyti save ir pabūti mokslininkais.

Šeštadienį nuo 16 iki 20 val. Muzikiniam „old school“ desertui sugrįžta vinilo įrašai ir muzika, o 20 val. kieme išvysime kūrybinį ir džiazuojantį tandemą – smėliu kuriančią menininkę Jurgitą Minderytę ir Saulių Šiaučiulį, pritariantį muzikiniais štrichais. Jurgita smėlio projekcijose atgaivins Klaipėdos senamiesčio skulptūras.

Mažos senamiesčio gatvelės atviros bendravimui, kūrybinėms ir bendruomeniškoms jungtims. Gyvos mūsų miesto gatvės – mažos istorijos ir patyrimai, kurie kuria prisiminimus ir emocijas. Lauksime jūsų jau nuo šiandien Bažnyčių g. Ir Meno kieme, adresu Bažnyčių g. 6.

Renginių ciklas „Gyvos gatvės“ – tai dalis tarptautinės programos URBACT, kurios tikslas yra miestų viešąsias erdves paversti bendruomenių susitikimo vietomis, išnaudoti jas bendroms veikloms, keistis idėjomis, skatinti ekologiškumą, prisidėti prie vietos verslų klestėjimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Šimtą metrų senamiesčio gatvės remontuos daugiau nei metus?

„Visoje Aukštosios gatvės atkarpoje, nuo Didžiosios Vandens g. iki Daržų g. namo, naudojami tik esami tašytų akmenų blokeliai!”, – šauktuku ...
2024-03-30
Skaityti daugiau

Miestas

Senamiesčio fasadų tvarkymo paramai - papildomas kvietimas

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad siekiant išnaudoti lėšų likutį – 70 tūkst. eurų – skelbiamas pakartotinis kvietimas teikti paraiškas Klaipėdos senamiesčio ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Spyglys

Už terlių Kaziuką mokėsime visi?*

Išanalizavęs investicijų pritraukimu į miestą turinčios besirūpinti agentūros „Klaipėda ID“ ir pigią šilumą teoriškai turinčios tiekti „Klaipėdos energijos“ kadrų politiką ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This