Taurės varžybose – pirmas „Neptūno“ pralaimėjimas

Sportas

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės A grupėje ketvirtadienio vakarą Klaipėdoje įvyko labai intriguojantis mūšis, kuriame pirmą pralaimėjimą patyrė „Neptūnas“. Jis namie 76:79 (13:16, 24:13, 13:16, 17:22, 9:12) po pratęsimo krito prieš Prienų „Labas GAS“ ekipą.

Žygimanto Janavičiaus ir Klaido Metrikio tritaškių užkurta „Neptūno“ komanda ėmė tolti nuo varžovų antrajame ketvirtyje – 24:18. Galiausiai skirtumas tapo dviženklis (37:27), o po didžiosios pertraukos Edgaras Želionis ir Benas Griciūnas malšino bet kokius „Labas GAS“ bandymus artėti – 45:34.

Didžiausia drama laukė paskutiniame ketvirtyje. Šį geriau pradėjo klaipėdiečiai, be atsako pelnę keturis taškus, tačiau Giedrius Stankevičius atsakė dvitaškiu, Erikas Venskus – taip pat – 51:56. Martynas Mažeika rodė šaltus nervus prie baudų metimo linijos, tačiau pusė ketvirčio buvo sočiai, kad „Labas GAS“ vėl kvėpuotų į nugaras varžovams.

E. Venskus pelnė iš eilės net 8 taškus (59:60), o I. Sargiūnas lygino rezultatą – 61:61. Galiausiai iniciatyva visiškai buvo Prienų klubo rankose, nes Mantvydas Staniulis šovė iš toli, o E.Venskus vėl buvo tikslus – 65:62.

Likus minutei D.Gailius pelnė dvitaškį su pražanga (67:67), daugiau taškų niekas nepelnė ir laukė pratęsimas. Jame E. Želionis rinko kertinius taškus (71:67), bet kitoje aikštės pusėje apie save priminė E. Venskus su I. Sargiūnu. Vis tik likus minutei E. Želionis pataikė iš toli, bet tai darė ir I. Sargiūnas – likus 13 sekundžių „Labas GAS“ pirmavo 77:76. D. Gailius klydo ir taip pergalę išplėšė svečiai.

Kitas rungtynes klaipėdiečiai  žais šį šeštadienį namie su Vilniaus „Rytu“ – tai bus LKL susitikimas.

STATISTIKA

Klaipėdos „Neptūnas“: Martynas Mažeika 13 (8 atk.kam), Benas Griciūnas 12 (9 atk.kam), Edgaras Želionis 11 (6 atk.kam), Deividas Gailius 9, Klaidas Metrikis ir Nojus Mineikis – po 7.

Prienų „Labas-Gas“: Erikas Venskus 27 (6 atk.kam), Ignas Sargiūnas 19, Juwan Durham 13 (11 atk.kam).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Šiauliai“ parklupdė „Neptūną“

Dėl garbės kovojantys „Šiauliai“ dar labiau apkartino reguliariojo sezono pabaigą Klaipėdos „Neptūnui“. Žydrūno Urbono auklėtiniai namuose sekmadienį 104:98 (21:19, 22:33, ...
2024-05-05
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ krito paskutinę akimirką

Klaipėdos „Neptūnas“ jau praktiškai turėjo pergalę savo rankose, tačiau galiausiai trečiąsyk paeiliui trečiadienio vakarą namie krito Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). ...
2024-05-01
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This