„Klaipėda keičiasi – BRANGSTA!” Ar tęsime?

Politikų tribūna

Edmundas Kvederis, Klaipėdos miesto tarybos narys
2021-10-15

Komentarų: 7

Neseniai miesto valdančiosios (ne)daugumos atstovas Aidas Kaveckis sumanė viešai papasakoti, kokius žygdarbius nuveikė ir kur dabar yra Klaipėda. Klaipėdiečiai gali nežinoti, tad papasakojo reklaminiu būdu.

Nepasikuklino žinoma pasigirti darbais ir pasiekimais, prie kurių net piršto neprikišo nei jis ne jo frakcija, bet pasikuklino papasakoti, kad Klaipėda tikrai BRANGSTA.

Štai pamiršo pasakyti, kad balsavimu jis ir frakcija didino viešojo transporto kainas, kad balsavimu didino automobilių aikštelėse stovėjimo kainas, kad pabrangino darželius ir neformalųjį švietimą, nesuka galvos ir dėl to, kad šildymo kainos didės – to irgi į reklaminį bukletą nedėjo.

Tai tęsime tuos darbus, ar ne?

7 Comments

  1. Tiesa

    Viskas tiesa, kas parašyta.

    Reply
  2. Jons

    O šis žmogus skelbiasi esąs ekonomistu. Šalyje infliacija siekia 6%. Parkingo kainos nedidintos dar nuo lito laikų. Nevertėtu liberalams taip primityviai konkuruoti dėl Puteikienės elektorato, nes tokiais tempais sparčiai savąjį praranda.

    Reply
  3. pritariu

    jei prieš 10-15 metų jautėsi kad Klaipėda disžiuojasi Lietuva tai dabartinė valdžia tik juoką kelia, jokių ambicingų pokyčių, jokių darbų tik, kad plyteles kloja ir kainas kelia. Miestas nepravažiuojamas, nėra taip buvę.

    Reply
  4. puikios pastabos

    nes administracijoje tvarkos nebėra, miestas kaip vaiduoklis, o darželiai brangsta, mokamiems atėmė paramą eik kur nori.

    Reply
  5. Rokas

    Skauda liberastam,kad puikiai tvarkosi valdantieji.Gėda skaityti tokia rašlevą.Varykitės iš klaipėdos liberastiniai dvasios ubagai.Šaunuoliai konservai parodė, kad galima miestą sutvarkyti po jūsų palikto bardako.

    Reply
    • Rokui

      esi aklas arba protiškai atsilikęs, jeigu tau Klaipėda atrodo sutvarkyta.

  6. R.

    Ponas Kvederi, viešasis transportas brangsta, nes atlyginimai kyla, darbuotojų sunku surasti, kuro kainos kyla, autotransporto remonto įkainiai didėja. Stebuklu nebūna, ne prie komunizmo gyvenam 🙂

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Arūną Tumą etikos sargai išteisino: interesų nesupainiojo?

Pats pripažinęs, kad yra suinteresuotas ir aktyviai dalyvavęs diskusijose dėl pagalvės mokesčio įvedimo, viešbučių verslą turintis  Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

Spyglys

Aido Kaveckio pelėkautai naiviems piliečiams*

Šiam politikui per Finansų ir ekonomikos komiteto posėdį pasiūlius Trilapio gatvės pirties paslaugas teikti nemokamai, jo kolegos suskubo priimti, kad ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Dėl senosios Klaipėdos pirties likimo - idėjų lietus

„Tai reikia ją padaryti visiškai nemokama”, – trečiadienį Klaipėdos miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu pasiūlė konservatorius Aidas ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This