Klaipėdoje – nuotolinis „Tele2“ kontaktų centro padalinys

Verslas

Šią savaitę darbą pradėjo naujas, jau trečiasis nuosavas mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ kontaktų centro padalinys. Klaipėdoje startavusi komanda buvo apmokyta nuotoliniu būdu ir visi jos nariai dirbs iš namų.

Naujai suburta komanda telefonu ir elektroniniais kanalais aptarnaus visus operatoriaus klientus: privačius, verslo bei naudojančius išankstinio apmokėjimo paslaugą „Pildyk“.

„Prieš pandemiją įkurti Vilniaus ir Kauno kontaktų centrai pateisino mūsų lūkesčius. Karantinų laikotarpiais įsitikinome, kad darbą iš namų įmanoma organizuoti taip pat efektyviai kaip biure, kartu pritaikant ir reikiamas IT saugumo priemones. Ši patirtis ir paskatino suburti nuotolinę komandą Klaipėdoje“, – pranešime pažymi „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Naujų darbuotojų atranka vyko per nuotolį, o komandos vadovai su kiekvienu atrinktuoju vėliau susitiko susipažinti gyvai, taip pat perdavė darbui reikalingas priemones ir naujokų paketus.

Skelbiama, jog ateityje taip pat vyks reguliarūs gyvi susitikimai, skirti tiek darbams aptarti, tiek pergalėms pažymėti.

Nuosavus kontaktų centrus Vilniuje ir Kaune bendrovė įsteigė praėjusių metų sausį. Juose ir naujajame Klaipėdos padalinyje iš viso dirbs 120 darbuotojų. Sprendimą visus klientus pradėti aptarnauti patiems bendrovė priėmė įvertinusi, kad vidinė komanda tai daryti gali sparčiau ir
kokybiškiau.

Šiuo metu „Tele2“ dirba 736 darbuotojai.

1 Comment

  1. Tms

    Studentams čia labai geros žinios. Tikrai gera naujiena.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Klaipėdos teismas neįžvelgė „Tele2“ vadovo kaltės

Klaipėdos apylinkės teismas nusprendė, kad telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ vadovas Petras Masiulis nėra vertas baudos už tai, kad ši kompanija kaip ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

„Tele2“ spjauna į antstolius ir pareigas?

Nors telekomunikacijų bendrovė „Tele2” ir nugriovė Palangoje nelegaliai pastatyta bazinę ryšio stotį, antstolė ir Valstybinė teritorijų planavimo ir statybų inspekcija ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Verslas

„Tele2“ 5G ryšiui naudojo ir nelegalią anteną

Klaipėdos apylinkės teisme nagrinėjama byla, kurioje antstolė prašo skirti baudą bendrovei „Tele2” ir jos vadovui Petrui Masiuliui už tai, kad ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This