Teismuose – nemokamos teisinės konsultacijos telefonu

Konsultacijos

Lietuvos Konstitucijos ir Europos teisės dienos proga Lietuvos teismų darbuotojai spalio 25-ąją teiks nemokamas teisines konsultacijas.

Dėl vis dar sudėtingos epidemiologinės situacijos šalyje jau antrus metus iš eilės teisinės konsultacijos bus teikiamos nuotoliniu būdu – Lietuvos teismų nurodytais telefonais.

Šiais metais teisines konsultacijas teiks 18 Lietuvos teismų, tarp kurių šiemet yra ir administraciniai teismai, kurie galės pagelbėti ir administracinės teisės klausimais.

Nemokamos teisinės konsultacijos „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“ vyks spalio 25 dieną nuo 9 iki 16 val. Numatoma, kad vienos konsultacijos telefonu laikas truktų iki 15 min. Be išankstinės registracijos nurodytais telefonais Lietuvos gyventojai galės skambinti ir jiems bus suteikiama informacija pagal teismų kompetenciją.

Klaipėdos apygardos teismo specialistams bus galima skambinti tel. (8 46) 390 983, Klaipėdos apylinkės teismo – 8 608 20 035, Regionų apygardos administracinio teismo – (8 37) 323 295, Lietuvos vyriausiojo administracinio teismo – (8 5) 268 5583.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės, Svarbu

„Atviros Klaipėdos" kovas: atlaikėme dar vieną išbandymą žodžio laisvei

Ar žurnalistas ir leidinys turi būti nubausti už tai, kad paskelbė tai, kas buvo kalbama viešame teismo posėdyje neiškraipydamas faktų ...
2022-04-14
Skaityti daugiau

Nuomonės, Svarbu

Teisė žinoti: atėjo eilė viešiems teismo procesams?

Vasario 3-iąją, kai dalinausi savo įžvalgomis apie išplėstinės Lietuvos vyriausiojo administracinio teismo teisėjų kolegijos sprendimą „Atviros Klaipėdos” byloje, akcentavau ir ...
2022-02-21
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Teisėjų taryba rengs diskusiją dėl teisės žinoti

Teisėjų taryba pranešė, kad „reaguodama į viešosios informacijos priemonėse kilusią diskusiją dėl asmens teisės į privatumą ir visuomenės teisės žinoti ...
2021-10-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This