Botanikos sodas vilioja ne tik moliūgais

Švietimas

Artėjantį ilgąjį savaitgalį Klaipėdos universiteto (KU) Botanikos sodas kviečia jame apsilankyti smalsuolius. Sodo kolektyvas svečiams parengė smagių netikėtumų, o visiems, norintiems sužinoti ką nors nauja, verta suskubti registruotis į edukacinę popietę ar intriguojančią ekskursiją apie augalus monstrus.

KU nuotr.

Rudeniškai spalvingo Botanikos sodo erdves papuošė išdykę moliūgai, kuriuos maloniai dovanojo kaimynai – Tauralaukio, Dragūnų ir kitų greta gyvenančių bendruomenių nariai. Pasklidę po pasivaikščiojimo erdves bei gerokai pakeitę savo įvaizdį, moliūgai kuria žaismingą nuotaiką ir mielai taps savaitgalio pasivaikščiojimo nuotraukų herojais.

Ketvirtadienį, spalio 28-ąją, 16 val. smalsuoliai kviečiami pasinerti į liaudies išminties lobynus ir sužinoti, kaip su augalų pagalba „prišaukti“ pinigus ar meilę, apsisaugoti nuo blogos akies, perskaityti savąjį augalų „horoskopą“. Edukacinės popietės dalyvių skaičius ribotas, registruotis prašoma iš anksto užpildant šią formą.

Penktadienį, spalio 29 d., 16 val. KU Botanikos sodo komanda kviečia į ekskursiją „Tikrieji monstrai augalų karalystėje“. Registruotis ekskursijai čia. Įdomūs pasakojimai apie augalus, kurie žavi savo išvaizda, bet gali būti ne juokais pavojingi – garantuoti.

KU Botanikos sodas dirba kasdien nuo 8 iki 18 val., savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 10 iki 18 val. Pasivaikščioti keliaujantiems pavakarę, Botanikos sodo komanda pataria pasiimti žibintuvėlius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga

Atnaujintas Botanikos sodas laukia lankytojų

Penktadienį po beveik trejus metus trukusių rekonstrukcijų duris visuomenei atveria atsinaujinęs Klaipėdos universiteto Botanikos sodas. Lankytojus Botanikos sode džiugins pažintiniai ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

Miestas

Žiemą varys dar kartą - tikrąją Užgavėnių dieną

Nors sekmadienį klaipėdiečiai jau atšventė Užgavėnes, tikrąją jų dieną, vasario 13-ąją, antradienį, Klaipėdos universiteto botanikos sodas kviečia burtis į būrį ...
2024-02-12
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Botanikos sodas priims atitarnavusias vazonines Kalėdų eglutes

Klaipėdos universiteto botanikos sodo komanda tiesia pagalbos ranką žmonėms, Kalėdoms įsigijusiems vazonines eglutes: jeigu neplanuojate jų pavasarį sodinti ir auginti, ...
2024-01-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This