Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus vadovui teisybės teko ieškoti teisme

Svarbu, Transportas

Dėl uostamiesčio centre brolio padaryto Kelių eismo taisyklių pažeidimo Laisvės partijos Klaipėdos skyriaus vadovui Jevgenijui Sokolovui teko kreiptis į teismą, nes kitaip jam pačiam būtų tekę sumokėti 450 eurų baudą.

Jevgenijus Sokolovas

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos rajono rūmuose ketvirtadienį buvo išnagrinėta administracinių nusižengimų byla pagal J. Sokolovo skundą.

Bylos duomenimis, J. Sokolovui buvo paskira bauda už tai, kad jis šiemet birželio 29-ąją, apie 11.40 val., Klaipėdoje, Herkaus Manto gatvėje,  neturėdamas teisės vairuoti automobilio, dar važiavo ir A juosta.

J. Sokolovas teismui pateiktame skunde paaiškino, kad tuo metu automobilį vairavo ne jis ir prašė panaikinti Kelių policijos nutarimą. Pati Kelių policija savo atsiliepime dėstė, kad teismas dėl skundo turėtų spręsti savo nuožiūra, nes „kategoriškai teigti”, kad J. Sokolovo versija neatitinka realybės, nėra pagrindo.

Bylą išnagrinėjęs teisėjas Vandalinas Vainius konstatavo, kad administracinio nusižengimo byla J. Sokolovo atžvilgiu turi būti nutraukta ir grąžinama Kelių policijos tarnybai. Toks nutarimas dar gali būti skundžiamas Klaipėdos apygardos teismui.

J. Sokolovas „Atvirai Klaipėdai” sakė, kad iš jo vairuotojo pažymėjimas buvo atimtas mėnesiui už tai, kad vairuodamas kalbėjo telefonu.

„Apie tai net nežinojau. Buvau gavęs pranešimą apie baudą, ją susimokėjau. Jame dar buvo nurodyta, kad gali būti atimtos ir teisės, tačiau niekas man apie tai nepranešė. Vėliau dar bandžiau aiškintis, ar taip galima, bet iš policijos atsakymo nesulaukiau. O tuo metu, kai neturėjau vairuotojo pažymėjimo, brolis vairavo įmonės automobilį ir padarė pažeidimą. Kadangi automobilis įmonės, man, kaip direktoriui, ir surašė protokolą – vasarą buvo daug renginių, nespėjau laiku pateikti paaiškinimo, o vėliau dar ir bylą nagrinėjęs pareigūnas išėjo atostogų, tad liko tik kelias kreiptis į teismą”, – pasakojo vyras.

4 Comments

  1. kazkoks

    suktas

    Reply
  2. Equalizer

    Geda, kad zmones eina i politika bet nesilaiko istatymu.

    Reply
  3. ....

    Laisvės partija !!! Skyriaus vadovas ? seniai galvoju , man būtų gėda priklausyti ” laisvei „.

    Reply
  4. Oho

    Manipuliatorius !

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jauniems vairuotojams - ne tik piniginės baudos, bet ir teisės vairuoti netekimas

Sausio 18 ir 19 d. Klaipėdos kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė tikslinę priemonę, skirtą pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei. Per ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Buvusiam Klaipėdos socdemų vadui nepasisekė ir teisme

Su kaimynais dėl mašinos statymo požeminiame vieno Baltijos prospekto daugiabučio namo garaže konfliktuojantis buvęs Socialdemokratų partijos pirmininkas Mindaugas Prialgauskas teisybės ...
2023-12-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This