Permainingose rungtynėse „Energija” įveikė „HC Klaipėdą”

Sportas

TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate įvyko dviejų turnyrinės lentelės kaimynų akistata.

Sekmadienį Elektrėnuose vietos „Energija“ po permainingos kovos 6:3 įrodė savo pranašumą prieš „HC Klaipėda“ komandą. Elektrėniškiams pergalė leido pasivyti varžovus turnyrinėje lentelėje, nepaisant to, jog jie yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau nei jų oponentai iš uostamiesčio.

Rungtynėse pirmasis įvartis krito jau ketvirtą minutę kai vienas prieš vartininką pabėgęs Donatas Kumeliauskas (03:21, rez. perd. Aurimas Gaidauskas, Simonas Valivonis) tiksliu metimu nepaliko varžovams jokių šansų. Nepaisant to, jog per likusį pirmojo kėlinio laiką abi komandos turėjo ne vieną galimybę daugumai ir progų įvarčiams, daugiau įvarčių per jį nekrito.

Antrasis kėlinys startavo netikėtu „HC Klaipėda“ įvarčiu, kai mažumoje greitos atakos metu ritulį į vartus pasiuntė Arnas Palšauskas (21:14). Tuo sėkminga klaipėdiečių atkarpa nesibaigė ir netrukus gavę progą daugumai, jie po Sergejaus Smurovo įvarčio (24:28, rez. perd. Aleksejus Zubeno, Timuras Muginovas) įsiveržė į priekį.

Susigrąžinti savo pranašumą „Energijai“ pavydo dar antrajame kėlinyje. Iš pradžių daugumą realizavo Karolis Krasilnikovas (27:32, rez. perd. Dmitrijus Rabčukas, Dominykas Motiejūnas), o vėliau komandoms jau žaidžiant lygiomis sudėtimis pasižymėjo Mantas Marcinkevičius (34:50, rez. perd. A. Gaidauskas).

Savo pranašumą galutinai „Energijai“ pavyko įrodyti trečiojo kėlinio metu. Du Andrejaus Beznosovo įvarčiai (46:23, rez. perd. D. Kumeliauskas ir 52:31, rez. perd. Egidijus Binkulis, A. Gaidauskas) leido jiems įgyti solidžią persvarą, kurios nepakeitė ir rungtynių pabaigoje įvykęs apsikeitimas tiksliomis atakomis. Klaipėdiečių gretose tikslus buvo A. Palšauskas (58:43, rez. perd. S. Smurovas), o į jo įvartį atsakė Dmitrijus Rabčukas (58:58, rez. perd. Karolis Krasilnikovas, Jaromiras Šusterovas).

Po šių rungtynių, dėl IIHF rinktinių lango, TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate fiksuojama pertrauka. Į kovas pirmenybių ekipos sugrįš jau lapkričio 18 dieną.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Pankai" nepasigailėjo „HC Klaipėdos“

Sekmadienį Klaipėdoje Lietuvos ledo ritulio lygos rungtynėse Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ 7:3 palaužė „HC Klaipėdos“ komandą, iškovojo šeštąją pergalę iš eilės ...
2022-02-06
Skaityti daugiau

Sportas

„HC Klaipėda“ neatsilaikė prie elektrėniškius

Sekmadienį buvo sužaistos vienerios TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynės. Uostamiestyje „HC Klaipėda“ 3:8 nusileido „Energijos“ komandai. Ši pergalė leido ...
2022-01-09
Skaityti daugiau

Sportas

„7bet-Hockey Punks" Klaipėdoje laimėjo tik po pratęsimo

TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate šeštadienį Klaipėdoje sužaistas dar vienas atkaklus susitikimas. Savo namų rungtynėse Klaipėdos „Akropolio“ arenoje „HC Klaipėda“ ...
2021-12-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This