„Neptūnas” populiarins tekbolą

Sportas

Futbolo klubas „Neptūnas“, futbolo akademijos „KFA“ ir Klaipėdos apskrities futbolo federacijos vadovai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos tekbolo federacija, siekiant populiarinti šią įdomią sporto šaką Klaipėdos apskrityje.

Tekbolas – futbolo atmaina, primenanti stalo tenisą. Žaidžiama ant specialaus išlenkto stalo su futbolo kamuoliu.

Tekbolo federacijos prezidentas Arnoldas Mauragas, kartu su kolegomis atvykęs į svečius, atvežė du tekbolo stalus ir visą reikalingą įrangą. Akademijos „KFA“ vadovas Kęstutis Ivaškevičius su svečiais išbandė stalą ir sužaidęs setą sakė, kad šis sportas puikiai lavins futbolo techniką ne tik akademijos vaikams, bet tiks ir „Neptūno“ futbolo klubo vyrams. Klaipėdos apskrities futbolo federacijos prezidentas Rimantas Žvingilas pastebėjo, kad šis sportas ugdo ne tik techniką, bet ir greitą, strategišką mąstymą.

Tekbolas – dar jauna sporto šaka, kuri buvo sukurta Vengrijoje 2012-ais. Tekbolas ypač išpopuliarėjo pastaraisiais metais, kuomet jį į savo treniruočių procesus įtraukė didžiausi futbolo klubai pasaulyje, tokie, kaip „Paris Saint-Germain“, „Real Madrid“, „Barcelona“, „Chelsea“, „Bayern“, „Manchester United“, „AC Milan“ ir kiti.

Daugiau informacijos apie šią sporto šaką ir taisykles rasite apsilankę Lietuvos tekbolo federacijos internetiniame puslapyje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Sporto šventėje – 300 dalyvių ir gerų emocijų pliūpsnis

Per 300 dalyvių, daugybė įvairių sportinių rungčių, per kraštus besiliejančios emocijos, komandinis susitelkimas ir bendrystė. Tokiais akcentais ketvirtadienį Klaipėdos lengvosios ...
2023-11-30
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Atsistatydino „Neptūno“ direktorius

Po tragiškai pralaimėtų šeštadienio rungtynių ir viešojoje erdvėje atsidūrusių žinučių atsistatydino Klaipėdos „Neptūno“ futbolo klubo direktorius Tadas Vaitkus. „Ateina laikas ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Savivaldybės tūpsnis futbolui: leis kartelę, kad galėtų duoti pinigų

Klaipėdos savivaldybė planuoja keisti tvarką, kad galėtų skirti paramą VšĮ „Neptūno futbolo klubas“ – jau parengtas miesto Tarybos sprendimo projektas, ...
2023-02-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This