Organizuoja karavaninę išvyką po Vakarų Lietuvą

Regionas

Karantino metu naują keliavimo formatą – turus automobiliais karavanu – sukūrusi „Šeimų karavano“ komanda šią žiemą kviečia į vienos dienos išvyką po Mažąją Lietuvą ir jos kaimyninius rajonus.

Akimirka iš vasarinio turo po Mažąją Lietuvą.

Klaipėdietei gidei Anitai Špakauskei karavano idėja kilo po to, kai buvo draudžiama keliauti masiškai, reikėjo išlaikyti atstumus. Tad šeimoms buvo pasiūlyta į ekskursijas vykti nuosavais automobiliais, gido informaciją girdint gyvai per raciją. Tokių išvykų metu šeimas lydi profesionalus gidas ir fotografų komanda, kurie ne tik koordinuoja 10 automobilių vilkstinės eigą, bet ir fiksuoja kelionėse patirtas emocijas.

Šiemet, dėl besitęsiančios COVID-19 situacijos, išvykas užsienyje „Šeimų karavano“ komanda pakeitė į turus po Lietuvą. Iš pradžių buvo sugalvota apvažiuoti Klaipėdos rajono ribas, o orams atšilus, leistis į turą po Mažąją Lietuvą. Artėjant šventiniam laikotarpiui buvo nuspręsta pakartoti šį turą ir šaltuoju metų laiku.

Ekskursija prasideda Kretingoje, toliau karavanas juda Gargždų link, iš ten pro Veiviržėnus, Švėkšną ir vakarop pasuka į pamario kraštą. Keliautojams siūlomi lankomi objektai, kvepiantys karamele, vietiniu paveldu, kalėdiniais meduoliais.

Keliaujančių laukia ir kitos pramogos bei staigmenos – šventiškai pasipuošę save ir automobilį bus apdovanoti „Fotopolis“ komandos įsteigtu prizu – nuotrauka ant drobės.

Turas yra įgarsintas ir bus transliuojamas Klaipėdos krašto radijo „RadijoGAMA“ eteryje. Apie tai bus skelbiama „Šeimų karavano“ Facebook paskyroje, internetinėje svetainėje ir radijo eteryje. Trumpas istorijas apie lankomus objektus jau dabar galima išklausyti virtualioje erdvėje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Mums rašo

„Šeimų karavanas“ – būryje smagiau arba 2020-ųjų iššūkiai turizmui

Praėjusią savaitę šalyje nuvilnijo Tarptautinei turizmo dienai skirti renginiai: miestai bei miesteliai sulaukė didelio susidomėjimo, išaugo lankytojų srautai, o ir geras ...
2020-09-30
Skaityti daugiau

Verslas

Į verslo olimpą - elegantiškais aukštakulniais

Įsitvirtinti versle galima ir nesistumdant alkūnėmis, elegantiškai – įsitikinusios Klaipėdos regiono verslias moteris vienijančios asociacijos „Idėjų pakrantė“ narės. Tam būtina ...
2018-04-26
Skaityti daugiau

Mums rašo

Pamario gyvenimas lėtu tirpsmo ritmu

Nors pavasaris sunkiai braunasi pro žiemos šaltukus, tikime, kad šiluma jau ne už kalnų. Su kiekvienu savaitgaliu vis daugiau klaipėdiečių ...
2018-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This