Tęsiasi ekskursijos po Neringos miškus

Regionas

Pranešama, jog Neringos miško architektūros (NMA) ekskursijos bus tęsiamos ir gruodį. Dėl prastų oro sąlygų kai kurios iš ekskursijų bus organizuojamos viduje, kitos vyks miške, kaip įprasta. Organizatoriai ragina į ekskursijas ateiti apsirengus pagal esamus orus. 

Ekskursijos ir vėl ves patyrę gidai – gamtininkė Jonė Pivoraitė, girininkas Gediminas Virgilijus Dikšas ir architektas Antonas Šramkovas.  

Dalyvavimas susitikimuose nemokamas, tačiau vietų skaičius ribotas. Išankstinė registracija privaloma el. paštu: neringaforestarchitecture@nidacolony.lt

Gruodžio 5 d., sekmadienį, 12 val., vyks pasivaikščiojimas sengirėje su ilgamečiu girininku ir Nidos gyventoju Gediminu Virgilijumi Dikšu.

Susitikimo vieta – Angių kalno papėdėje, prie įvažiavimo į Thomo Manno namus-muziejų, parkinge (šalia Skruzdynės g. 17A).

Gruodžio 11 d., šeštadienį, 12 val., vyksiančios ekskursijos tema – „Augalų interpretavimas (ir ką tai sako apie mus pačius)”su gamtininke Jone Pivoraite.

Susitikimo vieta: Vilniaus dailės akademijos Nidos meno kolonija, E. A. Jonušo g. 3.

Gruodžio 26 d., sekmadienį, 12 val., – „Miškas kaip erdvė” su architektu ir ugdytoju Antonu Šramkovu.

Susitikimo vieta – Preilos autobusų stotelė.

Ši programa įgyvendinama kaip NMK vykdomo projekto „Neringos miško architektūra“ (NMA) ir platesnio projekto „NERINGA – Lietuvos kultūros sostinė 2021“ dalis. Projektą dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba, „Nordic Culture Point” ir Neringa ‒ Lietuvos kultūros sostinė 2021 programos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Neringos miško architektūros ekskursijos - ir pavasarį

Kiekvieną šeštadienį, 12 val., Nidos meno kolonija kviečia svečius bei vietinę bendruomenę susirinkti, klausytis ir diskutuoti projekto Neringos miško architektūra ...
2022-03-07
Skaityti daugiau

Regionas

Neringos miško architektūrose ekskursijos tęsis ir birželį

Bendradarbiaudama su Nidos kultūros ir turizmo informaciniu centru „Agila“ ir Kuršių nerijos nacionaliniu parku Vilniaus dailės akademijos Nidos meno kolonija ...
2021-05-31
Skaityti daugiau

Regionas

Nidos meno kolonija tęsia Neringos miško architektūros ekskursijų ciklą

Bendradarbiaudama su Nidos kultūros ir turizmo informaciniu centru „Agila“ bei Kuršių nerijos nacionaliniu parku, Vilniaus dailės akademijos Nidos meno kolonija ...
2021-05-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This