LP EXPRESS paštomatų siuntas jau galima palikti ir paštuose

Verslas

Lietuvos paštas praneša, kad LP EXPRESS paštomatais siunčiamas siuntas nuo šiol galima palikti išsiuntimui ne tik paštomatuose, bet ir bet kuriame pašto skyriuje.

„Šiais metais LP EXPRESS paštomatais keliauja beveik dvigubai daugiau siuntų nei praėjusiais metais. Tai yra pats populiariausias siuntimo būdas Lietuvoje. Atsižvelgdami į šias tendencijas, nuolat plečiame paštomatų tinklą, taip pat ieškome ir kitų alternatyvų, kad klientai galėtų kuo greičiau ir patogiau išsiųsti siuntas. Galimybė pašte palikti paštomatu siunčiamas siuntas – viena iš jų. Ji ypač patogi, kai vienu kartu norima išsiųsti ne vieną siuntą, taip pat pravartu užsukti ir paštomatų piko metu ar kai reikalingame paštomate nėra laisvos reikiamo dydžio dėžutės. Ši praktika puikiai pasiteisino praėjusiais metais šventiniu laikotarpiu“, – pranešime cituojama Lietuvos pašto Klientų patirčių departamento vadovė Deimantė Žebrauskaitė.

Iki šiol norėdami siųsti siuntas iš paštomato į gavėjo pasirinktą paštomatą ar konkrečiu gavėjo adresu, klientai siuntas turėdavo pristatyti į paštomatus.

Pašto skyriuose jų darbo laiku paštomatais siunčiamas siuntas galima palikti be eilės, specialiai tam skirtoje vietoje – siuntų palikimo dėžėje arba klientų aptarnavimo vietoje, pažymėtoje iškaba su užrašu „Savitarnos siuntas palikite čia be eilės“.

Atkreipiamas dėmesys, kad norint palikti paštomatų siuntas pašto skyriuose jas reikia iš anksto tinkamai paruošti: siuntimas paštomatu turi būti apmokėtas savitarnoje, kiekviena siunta turi turėti gerai matomoje vietoje užklijuotą siuntos lipduką. Primenama, kad maksimalus siuntos svoris gali siekti iki 30 kg, o dydis turi atitikti XL paštomatu siunčiamos siuntos dydį.

Siuntos lipduką galima atsispausdinti tiesiog namuose, tačiau nesant galimybės, tai taip pat nemokamai ir paprastai galima atlikti paštomate arba daugumoje pašto skyrių. Daugiau informacijos ir konkretų pašto skyrių, kuriuose yra lipdukų spausdintuvai, sąrašą galima rasti čia.

Iki paštuose nurodyto laiko atneštos paštomatų siuntos bus atiduotos išsiuntimui tą pačią dieną, atneštos vėliau – kitos dienos ryte. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Paštu apsimetantys sukčiai masiškai atakuoja mobiliojo ryšio vartotojus

Daugiau nei 6500 pranešimų iš gyventojų vien tik per kovo mėnesį. Ir per pusę tūkstančio užblokuotų nuorodų per beveik metų ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Sukčiai prisidengia Lietuvos pašto vardu

Gyventojai perspėjami, kad pastarosiomis dienomis padaugėjo bandymų apgaulės būdu išvilioti lėšas, prisidengiant Lietuvos pašto vardu. Gyventojams siunčiamos SMS žinutės su ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

ELTA

„LP Express“ įrengė dar tris paštomatus Klaipėdoje

„LP Express“ paštomatų tinklą papildė 18 naujų paštomatų. Po penkis jų įrengta Vilniuje ir Kaune, trys Klaipėdoje ir du Šiauliuose. ...
2023-12-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This