Futbolo klubas „Neptūnas“ pristatė trenerių štabą

Sportas

Klaipėdos futbolo klubas „Neptūnas“ pradeda pasiruošimą 2022-ųjų sezonui ir pristatė naują sporto direktorių, komandos vyriausiąjį trenerį ir jo komandą.

Klubo sporto direktoriumi dirbs Kęstutis Ivaškevičius, vyriausiojo trenerio pareigas eis Valdas Trakys, jo asistentu bus Evaldas Misiūnas. Fizinio rengimo treneris – Tadas Kazlauskas, vartininkų treneris – Lukas Nedzinskas, kineziterapeutas – Martynas Brezgys.

Iš kairės: Martynas Brezgys, Tadas Kazlauskas, Evaldas Misiūnas, Sigitas Ambrazevičius, Kęstutis Ivaškevičius, ValdasTrakys, Tadas Vaitkus. fcneptunas.lt nuotr.

„Neptūno“ sporto direktorius Kęstutis Ivaškevičius, pristatydamas naują klubo vyriausiąjį trenerį Valdą Trakį, pasakojo, kad su juo yra pažįstamas jau seniai, kartu dirbo ir žino jo galimybes, atsidavimą darbui. Pasak klubo sporto direktoriaus, V. Trakys jau turi stiprios patirties LFF I lygoje – 2017-tais tapo lygos nugalėtoju, dirbo su geriausiu Lietuvos jaunimu LFF U-19 rinktinėje, todėl žinant keliamus „Neptūnui“ tikslus 2022 metams, tokios vyriausiojo trenerio patirtys bus labai naudingos klubui.

Pats Valdas Trakys paminėjo, kad LFF I lyga yra gana sudėtinga, joje dalyvauja daug įvairių komandų, kurios turi savas ambicijas ir tikslus. Tačiau rimtai dirbant, nuosekliai vykdant užsibrėžtus planus, galima pasiekti ir aukštai keliamų tikslų.

Pagrindinis klubo dalininkas Sigitas Ambrazevičius kalbėjo, kad atėjo laikas, kada Klaipėdos miestas turi turėti futbolo klubą aukščiausiame lygmenyje .

Anot jo, „Neptūno“ klubas nuo įkūrimo, dvejus metus nuosekliai vykdė užsibrėžtus planus – įsitvirtino LFF I lygoje. Kartu su strateginiu partneriu Kęstučio Ivaškevičiaus futbolo akademija „KFA“, sukūrė futbolo piramidę Klaipėdos mieste, kurioje futbole ugdomi vaikai nuo pat priešmokyklinio amžiaus iki jaunimo turi tikslą bei ruošiami aukščiausiame piramidės laiptelyje stovinčioje „Neptūno“ komandai. Visa „Neptūno“ klubo struktūra puikiai veikia ir pats laikas siekti aukštesnių rezultatų, juolab kad Lietuvos futbolo federacijos, Klaipėdos miesto savivaldybės vadovai palaiko pastangas grąžinti Klaipėdos futbolą į aukščiausią lygmenį.

„Neptūno“ vadovas Tadas Vaitkus minėjo, kad su Klaipėdos miesto savivaldybės palaikymu klubo biudžetas bus didesnis nei praėjusiame sezone. Klubo darbuotojai įgavo labai reikalingos patirties, susibūrė futbolui atsidavęs kolektyvas ir klubo bendruomenė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This