Mokymuose įgytos žinios – ilgalaikė pagalba verslui

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė antrus metus iš eilės, įgyvendindama Smulkiojo verslo rėmimo programą, kvietė rajono verslo atstovus dalyvauti nemokamuose e. rinkodaros mokymuose, o šiemet taip pat suorganizavo ir prekybos užsienio elektroninėse „eBay“ ir „Etsy“ platformose mokymus. 

„Praėjusiais metais vykę e. rinkodaros mokymai pradedantiesiems bei turizmo sektoriaus atstovams sulaukė didelio susidomėjimo ir puikių atsiliepimų. Todėl ir šiemet nusprendėme padėti verslui, suteikdami galimybę mokytis skaitmeninės rinkodaros bei prekybos užsienio elektroninėse platformose iš savo srities profesionalų. Taip verslas išmoksta ne tik persikelti į elektroninę erdvę, kas itin aktualu pandeminiu laikotarpiu, bet ir būti ten pastebėtas, pritraukti klientų. Galima sakyti, kad vietoje žuvies duodame meškerę. Tai pagalba, teikianti ilgalaikę naudą“, – pranešime spaudai pažymi rajono mero pavaduotoja Audronė Balnionienė.

E. rinkodaros mokymuose dalyvavo 27 rajono verslo atstovai, o e. prekybos „eBay“ ir „Etsy“ platformose mokymuose – 38 verslininkai, kurie neabejoja šių mokymų nauda.

Individualia veikla užsiimanti ir dekoracijas gaminanti Lina tikina, kad po mokymų jau galvoja apie elektroninę prekybą užsienio platformose.

Anot MB „Gėlių lyrika“ įkūrėjos Laimos, informacija apie elektroninę prekybą buvo itin išsami, viskas pritaikoma praktikoje.

„Po šių mokymų daugeliui turėtų sumažėti klystkelių ir nesėkmingų bandymų“, – tikino ji.

Fotografavimu užsiimanti Dalia registravosi į mokymus, norėdama save motyvuoti pradėti prekybą „eBay“ platformoje.

„Atnaujinusi žinias ir labiau pasitikėdama savimi ėmiausi aktyvios veiklos trišalės prekybos srityje“, – pasakojo Dalia, dėkodama už naudingą patirtį.

„Įvertinę visus atsiliepimus, mokymų sėkmę, dėl jų organizavimo svarstysime ir kitąmet“, – teigia vicemerė A. Balnionienė. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Tilto į Kuršių neriją idėjos realizavimui 60 metų neužteko

Klaipėdos savivaldybės samdytiems kultūros ir meno projektų ekspertams teigiamai įvertinus „Atviros Klaipėdos” idėją toliau jos skaitytojams pasakoti apie urbanistinius mūsų ...
2023-03-13
Skaityti daugiau

Regionas

Nauja Klaipėdos rajono valdžia perdalino postus

Susiformavus naujai valdančiajai daugumai ketvirtadienį vykusio Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu buvo atleista mero pavaduotoja liberalė Audronė Balnionienė, jos ...
2022-05-26
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

„Toksika“ Klaipėdos rajone iš gyventojų nemokamai surinko pavojingas atliekas

Bendrovė „Toksika”, bendradarbiaudama su Klaipėdos rajono savivaldybės administracija, pirmą kartą organizavo akciją, kurios tikslas buvo iš gyventojų nemokamai surinkti buityje ...
2022-05-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This