,,Sakalėlyje“ – ir vaikų, ir pedagogų darbų parodos

Mums rašo

Rita Gansauskienė
2021-12-09

Komentarų: 0

Kai Advento laikotarpis visur vis kitoks, kai masiniai renginiai įstaigose užgožiami pandemijos nerimo, Klaipėdos lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“ galerija kviečia bendruomenę grožėtis ugdytinių darbelių parodomis ir pedagogų darbų kolekcija.

Rimos Žygienės paroda ,,Žoleles auginu-sveikatėlę saugau“. Organizatorių nuotr.

Gerą šventinę nuotaiką visiems sukuria ugdytinių piešinių paroda ,,Snaigių šokis“ ir darbelių paroda ,,Ateik, balta žiemuže, su snaigių skarele“, skirta Tarptautinei neįgaliųjų dienai paminėti. Kiekvienas vaiko kūrinys išskirtinis ir vis kitoks, sukurtas įvairia technika ir visi piešiniai bei darbeliai ,,alsuoja“ baltumu ir žiemos grožiu.

Įstaigos galerija ,,pražydo“ ir vasaros gėlėmis – vaistažolių žiedais: mokytoja Rima Žygienė pristatė ,,vitražinę“ kolekciją-projektą ,,Žoleles auginu-sveikatėlę saugau“, kurio tikslas – priminti bendruomenės nariams, kad pievose bei soduose vasarą augantys žolynai teikia didžiulę naudą sveikatai.

Pastelinėmis spalvomis galerijos languose ,,besiblaškančios“ vaistinės gėlės norom nenorom pritraukia kiekvieno praeinančio dėmesį ir kviečia įsiminti visų vaistinių žolelių pavadinimus.

Supratimą, kaip šiandieninės modernios kultūros dienomis neprarasti savito natūralumo, savo kūryba ankstesniais metais pademonstravo ir mokytoja Tatjana Puidokienė. Siuvinėtų pagalvių parodą ,,Nešk, pelyte, nešk miegelį…“, siuvinėtų paveikslų parodą, skirta Motinos dienai bei karpinių parodą puikiomis emocinėmis reakcijomis ir atsiliepimais įvertino tiek darželio ugdytiniai, tiek jų tėveliai ir pačios mokytojos kolegos.

,,Sakalėlio“ bendruomenė džiaugiasi, kad meilė gamtai ir saviraiškos džiaugsmas puikiai atsispindi visuose tiek mažųjų, tiek ir juos ugdančių pedagogų parodų darbuose. Tad šių parodų iniciatoriams ir koordinatoriams belieka palinkėti tolesnio įkvėpimo ir naujų idėjų, perteikiant savo įspūdžius kūrybine raiška bei savo kūryba ir toliau džiuginti bendruomenę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Seminaras įtraukties idėjai palaikyti

Kad su kiekviena diena Klaipėdos regiono švietimo bendruomenėje kiltų kuo mažiau pasipriešinimo dėl įtraukiojo ugdymo ar abejonių, kaip integruoti vaikus ...
2023-11-08
Skaityti daugiau

Mums rašo

,,Sakalėlis“ tęsia renginius, skirtus Tarptautinei mokytojų dienai paminėti

Nepaisant to, kad šiandien pedagogai susiduria su nemažais iššūkiais, vis tik džiugu, kad Klaipėdos lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“ bendruomenė  ne tik remia ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Švietimas

Metų mokytojas: „Mano tikslas – kad kiekvienas patirtų sėkmę“

Artėjant Tarptautinei mokytojų dienai, minimai spalio 5-ąją, uostamiesčio savivaldybė antradienį tradiciškai pagerbė Klaipėdos pedagogus. Ir jos atstovai, ir 23-iuoju miesto ...
2023-10-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This