Papildomos Klaipėdos koncertų salės direktoriaus pareigos*

Spyglys

Spyglys
2021-12-18

Komentarų: 32

Naktį į šeštadienį mūsų miestelyje paaiškėjo faktas, kad sunki, oi sunki yra ta Klaipėdos koncertų salės direktoriaus dalia. 

Pasirodo, jis tikrai nėra eilinis biurokratas, kurio darbo diena baigiasi penktadieniais prieš 16 val. Žmogus turi ir papildomų prievolių, pavyzdžiui, naktį į šeštadienį pranešti miesto galvai, kur yra pirmoji miesto ponia, tuo metu nesiteikianti atsakyti į sutuoktinio skambučius. 

Sakote, Spyglys eilinį kartą visokius blėnius paisto? Ogi pasiklausykite naktinio pokalbio, kurį į savo veidaknygės istoriją įkėlė pirmoji ponia. 

Dėl to, kad vienas iš kalbančiųjų yra miesto galva, juk tikrai niekam iš klaipėdiečių nekils abejonių, nes tą melodingą balsą per dešimtmetį yra įsidėmėjęs kiekvienas miestelėnas.

O jei kyla abejonių, kas gi tas dar mažai girdėtas vyriškis, kuriam naktį skambina pirmoji ponia, tai vaizdo medžiagoje aiškiai matyti laisvų rankų įrangos rodomas adresatas. 

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

32 Comments

  1. Artiomas

    Pasirodo yra geri liberalai ir blogi. Grubliauskas jau ne liberalas, ji reikia išmesti iš politinio žaidimo. Jis blogas. Sis paviesintas garso įrašas primena Klaipėdos politinį gyvenimą, daužyti, laužyti gyvenimus politinių draugų ir priešų. E. Masiulis buvo pasiųstas paimti atkato ir
    ta informacija buvo perduota spec. Tarnybai. Taip savus išmeta, tegul žino savo vietą . Politinius konkurentus užvaisina, o po to kviečia policiją Taip
    tikėjosi nutildyti Naglį Puteikį. Dabar žmonos pagarsinta įrašą. Rinkimai artėja

    Reply
  2. Nesvarbu

    Apie tai, koks bus šis meras, jau žinojau iš jo draugų. Irgi vestuvių muzikantų. Pasirodo, jie buvo teisūs. Blogiau jau nebūna. Gėda miestui. Ir pataikaujantiems dienraščiams. Šaunuolė Atvira Klaipėda

    Reply
  3. Antanas

    Žmonės gyvena savo gyvenimą, skelbti pokalbių ištraukas tiesiog nepadoru. Būna visokių situacijų, kam to kišimosi į žmonių asmeninį gyvenimą reikia?

    Reply
    • Ponas Antanai

      Draugų nedera išsižadėti. Draugai padeda sunkiu momentu. Ir gerai. Bet meras apie tai turėjo viešai pranešti. T. GRABYS šeimos draugas, todėl nusišalinu priimant jį į darbą. Bet to nepadarė.

    • Nėra asmeninio gyvenimo, yra viešas asmuo

      Kai žmogus yra valdžio atstovas, jis neturi asmeninio gyvenimo. Jis yra viešas asmuo ir turi elgtis pagal aukščiausius padorumo standartus. Ar tik šiais visokių teisės aktų prikurta?

  4. Inga ir telefonas

    Ką mes darytume be „Atviros Klaipėdos”??? Abu dienraštukai , valdžios mieste užliūliuoti. Ne vienas net NECYPTELĖJO apie tai, kaip vargsta mūsų senoji miesto Galva. Sambina vargšas, kraujospūdisk kyla, kur ta merienė su Grabiu naktį naktinėja? O” Atvirukai” pluša, vos keli portalp žmogeliukai skleidžia mums tiesą. Gerai yra sakoma” Džiazui dirbti,” šeimos” džiazą remi- darbo vietą, karjerą garantuotai turi”…O čia toks žavus korupcijos ir galimai meilės trikampio ryšys Klaipėdos „gryčios” naujienos tik Atviroje Klaipėdoje. Dėkui, Martynui ir komandai

    Reply
  5. Lina

    Neskanu.Iš konteksto ištrauktas pokalbis.Viešinamas.Brrr.Jokio privatumo ,pliotkų lygis.

    Reply
    • Anonimas

      tai juk pati mero žmona išviešino. Skaityti išmokite… 🙂

  6. To šoferis

    Kaip gryčioj praėjo baliukas 17 d.?

    Reply
  7. Verutė

    Nu va kas per naktis duodasi toj gryčioj, supraskim , hormonų audros.

    Reply
  8. artiomas

    Liberalai yra liberalai. Kalba apie demokratiją, apie kovą su korupcija, o į darbą priima savą, kuris naktį parveža žmoną. Vežioti žmoną turi labai artimi, tik savi. Manau po šio paviešinto telefoninio pokalbio – Koncertų salės direktorius turi paduoti pareiškimą ir pasitraukti. Klaipėda neturi būti savų užuovėja.

    Reply
    • Ne liberalas, o pensininkas

      Grubliauskas seniai nebe liberalas, o šiaip trimitininkas, baliauninkės Grubliauskienės vyras. Neklaidinkit miestiečių!

    • artiomas

      O tik vieno Grubliausko šeima yra baliavninkai. Tai visų liberalų būdas. Šiuolaikiška, modernu.

  9. Draugovininkas

    Labai atsakingas šios šeimos požiūris. Jei meras atsakingas už miestą diena ,tai ponia naktį.O naktį vienai labai nesaugu,todėl privalo ją „palaikyti”pareigingi vyrai.

    Reply
  10. Ragai

    Beveik kaip Maksimo Gorkio „Dugne”… Žemiau jau nebėra kur. Užuojauta persnokusiam sutuoktiniui, kuris 65-erių sulaukęs, nelabai judrus turi
    su jaunų direktoriukų pagalba žmonos ieškoti. Gal azerbaidžaniečių restorane „pilkasis pipiras” vėl užlūžo? Iki Šv Kalėdų, tikime, atsiras.Kaip vyko tas „Koncertų salės” vadovų konkursas- aiškiau jau nebebūna. Visos „zanavieskės” nukrito…

    Reply
  11. Ragai

    Nuolatinė linksmybių vieta- miesto neišvaizdus Klaipėdos rajonas, kur įsikūręs geras restoranas „pepper grey” merinės mėgstamiausia vieta. Neduok Dieve, kai esi visų 65-erių, nelabai judrus, o antroji pusė, antroji pasija – vyresnėlės dukros amžiaus. Užuojauta visiems „dzieduliams” jaunikles vedusiems. Ieškok ir ieškok jų su jaunų direktoriukų pagalba.

    Reply
  12. Virgis

    Savas vistiek geriau padarys,o jei ką,tai nereiks ieškoti kas broką turėtų ištaisyti

    Reply
  13. Tomas

    Bravo!
    ATVIRA KLAIPĖDA!
    JŪS PATYS GERIAUSI!

    Reply
  14. Vytas

    Kietai čia…:) Be tikrai jau nebejuokinga su tokia valdžia Klaipėdoje – pažiūrėkite kas vyksta. Visur savi arba užpelkėję žmonės -Klaipėdos šventės, TICas, miesto biblioteka, dabar Koncertų salė. Jokių naujų projektu, o viskas tęsiame ką Budina su komanda suplanavo – Muzikinis teatras, Futbolo mokykla, Dangės skveras, 1000- mečio mokykla, Vingio pasažas…nėra nei naujos sporto salės, nei senoji prie piliavietės nenugriauta, senamiestyje ir naujamiestyje jokių naujų statybų, o „Viktoriją” sutvarko privatus savininkas- ačiū jam.
    Liūdna ponai.

    Reply
  15. Nusivylęs

    Man atrodo jau ši tragikomedija su dabartiniu meru ir jo proteguojamais/paskirtais vadovaujančioms pareigoms asmenimis TURI BAIGTIS.
    KLAIPĖDA PRIVALO IŠSIVALYTI NUO TOKIŲ KORUMPUOTŲ ASMENŲ KAIP GRUBLIAUSKAS, GRABYS IR JANUŠONIS.
    Kitaip Klaipėda neturi prošvaisčių….
    Nesuprantu kaip savo darbą dirba STT, ar jie nesugeba atvažiuoti iki Klaipėdos? Jei jau facebook’e eilinis pilietis be jokių specialių įrankių gali surinkti pakankamai įrodymų ir pasakyti, kad karalius nuogas. Absurdas.. Lietuvėle Lietuvėle…

    Reply
    • Garbys

      Ko tikitės iš STT? Kam mero komandoje atsirado Barišausk’ovas :)))?
      Jazzuojam – Grabys, Sadovskaja, merienė, dar keli rudnosiai…
      Graudu kai matai kas ir kaip “tvarkosi” didžiausiame LT uostamiestyje

    • Skatina dalyvauti naujuose mero rinkimuose

      Ar neskaitėte ,,garbių” Klaipėdos žmonių kreipimosi į V.Grubliauską su prašymu dalyvauti naujuose rinkimuose. O šis paims visiems ,,ant zlastės” ir sudalyvaus. Kas tada?

  16. Miesto gėda

    Ar čia jau dugnas, ar dar nelabai?

    Reply
    • Miestietis

      Dar pramuš ir dugną, bet jau Klaipėdai iš esmė reikia atsinaujinti

  17. Užuojauta

    Vargšas mūsų meras…va ką reiškia vesti daug jaunesnę moterį.

    Reply
    • Nusidėjėlis

      Vargšas būtų, jei pats būtų kitoks. Pamalti liežuviu moka, bet to nepakanka. Tiesiog reikia turėti padorumo.

  18. klaipėdietė

    normalu,vyras suseno,o čia jaunas vyrukas

    Reply
  19. pons Graby

    tai kur čia priš-kta gryčia? Ir kaip dabar pasiteisinsi, kad tiesioginis tamstos bosas tau nepažįstamas ir konkursas SKAIDRUS kaip ašara? 🙂

    Reply
    • Tetenenskas

      Už konkursus “į vienus vartus” atsakyti turi ir administracijos direktorius, ir jo parankiniai iš administracijos, merijos bei komisijos. Manydami, kad pasislėpę po konfidencialumais biškį pakakoti nieko tokio… ? Klystat ponai ir ponios :)))

  20. Chacha

    Tai jau Ingute užpylė…

    Reply
  21. N.Puteikienė

    Įdomiausia detalė, kad visa tai Inga Grubliauskienė skelbia savo FB paskyroje. Kitaip tariant, parodo klaipėdiečiams vidurinį pirštą.

    Reply
    • Dm

      Ponia Nina,o kodėl apie savo Puteikį jokių komentarų nerašot,nuotraukų nerodot?Tik pletkai apie merą,pavyyydit

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Savivaldybėje įsisiautėjo cenzoriai*

Negana to, kad kai kurie Klaipėdos savivaldybės tarnautojai skundžiasi, jog yra ujami, persekiojami, žeminami (lietuviškai – mobinguojami), jiems dar uždrausta ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Spyglys

Sporto bazių valdymo centro darbuotojai negauna algų*

Nors pinigų yra, bet nėra nėra kaip tų algų išmokėti. Nes policinė Klaipėdos valdžiai išmobingavo šios kontoros direktorių, o laikinai ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This