Ragina vairuotojus neužstatyti naujų pusiau požeminių konteinerių

Miestas

Klaipėdoje įprastus antžeminius konteinerius keičiant pusiau požeminiais atliekas išvežančios bendrovės „Ecoservice Klaipėda“ regiono atliekų surinkimo vadovas Antanas Rukša ragina vairuotojų neužstatyti naujų konteinerių. Teigiama, kad labai dažnai prie gatvių įrengtus pusiau požeminius konteinerius automobilių vairuotojai ignoruoja. Jie stato automobilius gatvių pakraščiuose ir taip sutrukdo laiku išvežti atliekas.

„Nors šiukšliavežės iš konteinerių atliekas iškrauna naudodamos keltuvus, tačiau negalima kelti konteinerių maišų virš stovinčių automobilių, kad jų neapgadintume ar neišpurvintume. Prie konteinerių yra nubrėžtos parkavimą draudžiančios geltonos linijos, tačiau žiemą dažnai jos būna padengtos sniegu, vairuotojai šių ženklų nepastebi. Labai prašau klaipėdiečių būti atidžiais ir, vardan švaros savo kiemuose, palikti privažiavimą prie konteinerių“, – pranešime cituojamas A. Rukša.

Jis teigia, kad žiemos švenčių laikotarpiu atliekų padaugėja, tad gyventojai turėtų įspėti ir į svečius atvykstančius artimuosius, kad automobiliais neužstatytų konteinerių prieigų.

1 Comment

  1. Rasa

    Jūs nejuokinkit, konteinerius Šaulių g.pastatė viduryje mašinų stovėjimo aikštelės! Tai kaip neužstatyti? Jau rašėme prieš statant konteinerius, kad ne vietoje čia stato, bet niekas dėmesio nekreipė. Viduryje kiemo, viduryje mašinų stovėjimoji aikštelės! O galėjo pakraštyje statyti, vietos buvo!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdoje „Ecoservice“ atnaujino šiukšliavežes

Naujo modelio aplinką tausojančios šiukšliavežės jau važinėja Neringos ir Klaipėdos miesto gatvėmis bei aptarnauja gyventojų konteinerius. Aplinkotvarkos bendrovė „Ecoservice“ praneša ...
2022-10-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Kaip savivaldybei iš tiesų rūpi dviračių takai*

Žinia, Klaipėdos valdžia vis mėgta pasigirti, jog ne kartą buvo gavusi apdovanojimus, kurie liudija, kad esą Klaipėda yra dviračių miestas, ...
2022-08-16
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje atsiras nemažai požeminių konteinerių

Palangoje atsiras 15 naujų atliekų surinkimo aikštelių su 85 požeminiais konteineriais. Savivaldybė dėl jų projektavimo ir įrengimo pasirašė 756 268 ...
2022-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This