Ragina dalyvauti apklausoje apie Klaipėdos identitetą

Miestas

Šįmet Klaipėda ne tik minės 770 gimtadienį, bet ir pasipuoš nauju rūbu – miesto vizualiniu identitetu.

Prieš pat šventes startavo platforma www.kuriameklaipeda.lt. Joje bus talpinama aktuali informacija, susijusi su Klaipėdos vizualinio identiteto kūrybiniu procesu.

Jos kūrėjai ragina klaipėdiečius sudalyvauti apklausoje ir pasidalinti nuoroda į ją su savo bendruomenėmis. Taip norima pasieksime didesnę auditoriją ir surinkti daugiau įžvalgų apie tai, kokią Klaipėdą jos gyventojai norėtų matyti ateityje.

Apklausą lietuvių, anglų ir rusų kalbomis rasite čia.

„Tikimės, kad platesnis įvairių socialinių grupių įsitraukimas padės ekspertams geriau pažinti Klaipėdos veidą, kultūrą ir vertybes”, – viliasi organizatoriai.

Jie taip pat kviečia aktyviai registruotis kūrybinėms dirbtuvėms, kurios startuos jau sausio 11 dieną. Siekiant konstruktyvaus dialogo, dirbtuvių dalyvių skaičius bus ribojamas, įtraukiant pasirinktų temų specialistus ir aktyvius bendruomenių narius.

1 Comment

  1. Anonimas

    murzini dideli uosto sandėliai, miesto gatvėse laukiančios leidimo įvažiuoti į uostą burzgiančios murzinos fūros, po miesto centrą stumdomi traukinių sąstatai ir našlaičių laivelis su pavirtusia undinėle su daug transparantų Taikos prospekte apie miesto proveržį.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Tyrimas: ką savo daugiabučiuose nori matyti gyventojai?

Dauguma Lietuvos gyventojų nori, kad jų daugiabučiuose namuose būtų įrengtos parduotuvės, kepyklėlės, sporto klubai ir klinikos. Ranka pasiekiamų paslaugų ypatingai ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

ELTA

Daugėja teigiančių, kad Lietuvoje reikalai gerėja

Eltos užsakymu atlikta reprezentatyvi apklausa rodo, kad daugėja tvirtinančių, jog reikalai Lietuvoje pastaruoju metu iš esmės krypsta į gerąją pusę ...
2024-01-20
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Vyksta apklausa apie maisto atliekų tvarkymą

Kitąmet visoje šalyje prasidės maisto atliekų rūšiavimas. Tai daugeliui Vakarų Lietuvos gyventojų bus naujiena, nes iki šiol mažai kam teko ...
2023-11-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This