Kada apmokestins parkavimo aikšteles prie „Akropolio”?*

Spyglys

Spyglys
2022-01-07

Komentarų: 5

Spyglys pamena, kad buvęs Klaipėdos „Akropolio” valdytojas (tasai, kur paskui emigravo į „Klaipėdos šventes” ir staigiai, vienos įtakingos ponios pakutentas, kosminiu greičiu iššvilpė į nežinią) kažkada sakė: apmokestinsite automobilių statymą iki Kauno gatvės, apmokestinsime ir mes savo asfalto laukus.

Atėjo Naujieji metai, o su jais ir kiekvieno ratuoto šeimos draugo apmokestinimas – nuo senamiesčio iki Kauno gatvės. Cypia iš džiaugsmo šunys, kniaukia katės, džiūgauja mamytės su vežimėliais: pagaliau yra kur koją pakelti, morčių užsukti ir vaikučius pavežioti. O tai visi šaligatviai ir žolynėliai policininkų ir kitų atvykėlių automobiliais buvo užstatyti. Pastarieji kol kas glaudžiasi prie „Akropolio”. Tik kažin, ar ilgam: Spyglys spėja, kad dabartinė šios „bažnyčios” valdytoja, žavioji Kristina, jau taiso vietą užkardams ir kasos aparatams.

Ir ją galima suprasti: policininkai „bananų” ir pistoletų „Akropolyje” neperka. O pakviestiems į nuovadą veikėjams apsipirkimas nerūpi. Ką bekalbėti apie areštinės klientus… Tai kur savo mersus ir bimbalus rimtiems pirkėjams statyti?

Tad Spyglys mano, kad tik laiko klausimas, kada bus apmokestintas parkavimas prie „Akropolio” arba bent jau įvestas griežtas stovėjimo laiko limitas. Tiesa, čia dalis žemės yra dar miesto valdoma, bet toks kiekis ratų niekaip joje netilps.

O kitas klausimas, amžinasis: kada Turto bankas Klaipėdos policijai pagaliau pastatys garažus?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Anonimas

    1zqjdu'”(){}:/1zqjdu;9

    Reply
  2. Jonas

    Ponai visiskai isnaglejo , senamiescio mazai , visa miesta apmokestins … Gero patikrinimo tiems bru- dams reikia , kur tie pinigai dedami , kad apetitas auga statant aparatus pinigu rinkimui . Valdininku akyse EURAI , nei gedos nei sazines , miestiecius , kurie dirba miesto labui , apmokestins iki panagiu.

    Reply
  3. Anonimas

    Klasuimas turėjo būt užuotas savivaldybei- kaip išdavė leidimą statyt tokio dydžio pastatą be automobilių stovėjimo aikštelės darbuotojams ir lankytojams? Tas mizeris, kuria yra prie pastato- neatitinka jokių normų. Tad Akropolis mano nuomone teisus. Atvažiavus į Policiją gauni atsakymą- statykit automobilį Akropolio aikštelėje. Kaip paskui su 90 metų žmogum tokį atstumą suvaikščioti pvz užsisakyt naują pasą?

    Reply
  4. Nestokojantis fantazijos

    Ačiū už pranešimą straipsnio gale. Neįsivaizduoju kas gali būti „nesusipykęs su humoro jausmu”, bet tokio sarkazmu patvinusio rašymo stiliaus nerekomenduočiau skaityti niekam.

    Reply
  5. Koste

    Opa… Panašu kad taip irbus

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This