Savaitgaliais bei per šventes odontologas ir toliau budės Klaipėdos miesto poliklinikoje

Svarbu, Sveikata

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija praėjusių metų pabaigoje pratęsė sutartį su VšĮ Klaipėdos miesto poliklinika dėl budinčio odontologo kabineto paslaugų. Įstaigos vadovės Loretos Venckienės teigimu, ši paslauga yra paklausi ne tik tarp miestiečių, bet ir tarp aplinkinių rajonų gyventojų

Tačiau budinčio odontologo kabinetas savaitgaliais ir švenčių dienomis nuo 8 iki 20 val. aptarnauja tik Klaipėdos miesto gyventojus. Per dieną skubios pagalbos kreipiasi 5 -6 asmenys. 

Pasak L. Venckienės, pasitaiko ir gudraujančių piliečių: jie taip bando patekti pas specialistą, aplenkdami įprastinės registracijos tvarkas, negavę „talonų” norimu laiku. Bando patekti ir kitų savivaldybių gyventojai, net iš Šilalės, bet jiems tokios nemokamos paslaugos neteikiamos.

Paklausta, ar kitų kitų savivaldybių gyventojai bėdai ištikus gali gauti tokią paslaugą, ją apmokėdami, poliklinikos vadovė sako: „Jeigu labai didelė bėda, žinoma, galime padėti, tačiau tokių situacijų vengiame”.

Klaipėdiečiai, norintys savaitgaliais ir švenčių dienomis patekti į  budinčio odontologo kabinetą, turi susimokėti tik už procedūroms reikalingas medžiagas.

Šiame kabinete teikiamos paslaugos žmonėms, kenčiantiems nuo susirgimų, galinčių sukelti ūmų dantų bei žandikaulių skausmą, žmonėms, kuriems reikalingos gydymo procedūros skausmui malšinti, pavyzdžiui, dėl pulpos uždegimo, periodonto pūlinių, dantų traumos ir kt. 

Pagal sutartį su savivaldybės administracija Klaipėdos miesto poliklinika budinčio odontologo paslaugas teiks iki 2025 metų. Savivaldybei tai kainuos apie 160 000 eurų.

5 Comments

  1. Judita Šerpetauskiene

    Sveiki ar dar dirbate

    Reply
    • Judita Šerpetauskiene

      Labai reikalinga odontologo pagalba

  2. Rita

    Sveiki žiauriai skauda dantį…dirbate šiandien

    Reply
  3. Vilija

    Labas vakaras norieciau paklausti ar rytoj galieciau , nes nebegliu iskesti skausmo gerou vaistus kas kelia val.

    Reply
  4. Inga

    Sveiki,šeštadienį pradėjo skaudėti dantį.Geriu vaistus nuo skasmo – nepadeda,žandas labai oštino.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Sveikata

Miesto sveikatos įstaigoms siekia gauti 7 mln. eurų paramos

Klaipėdos savivaldybė skelbė, jog parengė investicinį planą ir jau pateikė paraišką finansavimui gauti, kad Sveikatos centro veikloje dalyvaujančios miesto gydymo ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Miestas

Biržos tiltą remontuoti nori viena, o projektuoti polikliniką - 5 įmonės

Trečiadienį, pasibaigus pasiūlymų pateikimo terminui dėl antrą kartą paskelbto Biržos tilto per Dangės upę kapitalinio remonto ir tvarkybos darbų konkurso, ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This