Sulaikyti moters apiplėšimu įtariami recedyvistai

Kriminalai ir nelaimės

Policija pranešė antradienį Klaipėdoje sulaikiusi du vyrus, įtariamus dienos metu viešoje vietoje apiplėšus moterį.

Nusikaltimas buvo padarytas sausio 7-ąją, apie 15 val., Debreceno gatvėje, kai prie parduotuvės 53-iejų moteris iš bankomato pasiėmė 600 eurų. Netikėtai prie klaipėdietės priėję du vyrai ją užkalbino ir iš rankų išplėšė dalį pinigų. Mėginant paimti likusią dalį, užpuolikai kelis kartus sudavė priešintis bandžiusiai moteriai, pagriebė likusią dalį pinigų ir pasišalino.

Pareigūnai netruko nustatyti, jog šį nusikaltimą galėjo įvykdyti du 38 ir 43 metų, galimai priklausomybių turintys vyrai. Abu jie teisti daugiau nei po 10 kartų kiekvienas – 38-erių vyras teistas už vagystes, sukčiavimus, smurtą artimoje aplinkoje, o vyresnis jo „kolega” –  už dokumentų klastojimą ir vagystes.

Ketvirtadienį teismas abu įtariamuosius leido suimti dviem mėnesiams.

1 Comment

  1. Klaipēdietē

    Šaunuoliai pareigūnai kad sulaikē vagis kurie apiplēšē vargše moteri debreceno gatvēje. Pirštus jiems išsukinēt už vogima.Vienu žuliku mažiau bus Klaipēdoje. Taip pat bendradarbē pastebējo ne karta kad toj vietoj du tipeliais ten sukynēdavosi,tykodavo grobio.Gerai kad sulaikē vagis saugiau bus toj gatvēje.O pareigūnai tokius residyvistus gaudydami taip pat rizikuoja .nes nežinai koki peili ar dar ka jie gali turēt .juk jie žulikai pasirenge vogt.jiems nesvarbu.Už tokiu residyvistu sulaikyma ju vadovybē galētu algos dydžio premija skirt tiem pareigūnams.Juk jīe rizikuoja savo šeimos.juk iš tokiu siaubingu vagiu galima ir keršto sulaukti.Kad daugiau būtu tokiu ryžtingu pareigūnu,saugiau klaipēdoje būtu.Reikia sakyt AČIU dideli jiems.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Prašymas dėl vietų automobiliams – vienu paspaudimu

Pateikti prašymą dėl papildomos aikštelės automobiliams įrengimo klaipėdiečiams bus patogiau. Savivaldybė skelbia, jog jos interneto svetainėje sukurta nauja elektroninė paslauga ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Žuvo iškritęs per langą

Policija pranešė, kad pirmadienį, apie 11 val. Klaipėdoje, vieno Debreceno gatvės namo kieme buvo rastas mirusio 86-erių vyro kūnas. Pirminiais ...
2024-02-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Apvogė butą

Paliktas pravertas balkonas priviliojo vagį, kuris padarė nemažai nuostolių. Policija praneša, jog sekmadienio vakare apie 20.30 val. Klaipėdoje, Debreceno g., ...
2024-02-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This