Klaipėdos taryboje atsirado demokratai

Politika, Svarbu

Ketvirtadienio rytą Klaipėdos miesto tarybos posėdžio metu meras Vytautas Grubliauskas perskaitė frakcijos „Už Klaipėdos ateitį” pareiškimą, kai ji keičia pavadinimą į „Demokratų frakcija „Vardan Klaipėdos“.

„Demokratų frakcijos „Vardan Klaipėdos“ personalinė sudėtis, frakcijos pirmininkas ir jo pavaduotojas, frakcijos veiklos tikslai bei vertybės nekinta, frakcija toliau dirbs miesto tarybos valdančiojoje daugumoje, įgyvendindama patvirtintą Koalicinę programą, pagrindinį dėmesį skirdama mokslo, verslo ir viešojo sektoriaus bendradarbiavimui įgyvendinant miestui naudingus, orientuotus į miesto, regiono bei šalies ateities poreikius bei pažangą projektus, teikdama prioritetą socialiniam dialogui bei visuomenės įtraukčiai”, – rašoma frakcijos pirmininkės Elidos Mantulovos pasirašytame pareiškime.

Jį dar pasirašė ir kiti du frakcijos nariai – Artūras Razbadauskas ir Vytis Radvila.

A. Razbadauskas, E. Mantulova ir V. Radvila. Martyno Vainoraus nuotr.

Šie politikai į miesto Tarybą buvo išrinkti kaip visuomeninio komiteto „Vytautas Grubliauskas ir komanda“ nariai.

2020-ųjų liepą jie kartu su Judita Simonavičiūtė ir Vaida Raugele buvo įkūrę frakciją „Už ateities Klaipėdą“. Pernai vasarį E. Mantulova, A. Razbadauskas ir V. Radvila įsteigė frakciją „Už Klaipėdos ateitį“.

Ekspremjero Sauliaus Skvernelio su bendražygiais steigiamos Demokratų partijos „Vardan Lietuvos“ steigiamasis suvažiavimas sausio 29 d.  vyks Palangoje.

10 Comments

  1. Galimai

    Ta pati mergelė, tik kita suknelė, o reikalas pprastas. TAPTI SKVERNELIO ĮSŪNIAIS IR ĮDUKROMIS svajojs nemaža grupė klaipėdos politikų ir „ale politikų”.Šie tarybos nariai , įstegę frakiją, įgauna pranašumą. Kas prmesnis, tas arčiau psrtijos sosto. Tai nekvalas pagudravimas. Nieko nenutiko, jk jie nepasitraukė į opoziciją, dirbs mero komandoje, tai šachmatai, nesudėtingi, bet žvilgsnis į rytojų. Galimai kažkas kažką kažkam pažadėjo, o perlipti nuo vienos „raskladuškės” ant itos nėra nuodėmė, jei yra noro.

    Reply
  2. Buvo visko

    bus dar visko, artėjant rinkimams, kaip žiurkiukščiai lakstys tai pas vienus tai pas kitus. Politinis kurviz -mas visada buvo ir bus

    Reply
  3. AAA

    Už šviesų rytojų? Tragikomedija

    Reply
  4. Rinkėjas

    Ašara Dievo aky, Klaipėda, ko tu verki 🙂 Ale kiek ruošiasi rinkimams, tai už Klaipėdą, tai už ateitį, tai vardan tos Klaipėdos 🙂 Keičia kailiukus, bet ta pati panelė tik kita suknelė… už tokius tikrai nebalsuosiu

    Reply
  5. juokdariai

    ir tiek

    Reply
  6. Liko tik pasijuokti

    ir palinkėti politinio patvorio . Politiniai perbėgėliai man yra be pagarbos . Razbadauskas – TT , komitetas , dabar ” vardan ..” ? Visi iš ” universiteto ” ?

    Reply
  7. įdomūs manevrai

    Ar neužpyks konservatoriai? Užpykę gali boikotuoti universiteto ligoninės steigimą Klaipėdoje.

    Reply
    • Kažkas naujo

      Super

  8. Jūratė

    Maniau, kad Skvernelio rėmėjų neatsiras, nes šis neaiškių finansinių grupių atstovas labai norėjo statyti išorinį uostą Melnragėje.

    Reply
    • Senjoras

      atsiras ir nemažai…..

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Švietimas

Pradeda veikti universiteto STEAM centras

Klaipėdos universitete (KU) oficialiai atidarytas metodinis STEAM centras. Tai pirmasis iš trijų Lietuvoje numatytų sukurti metodinių centrų. Jo komanda veiklą ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This