Kviečia į nuotolinį susitikimą su Laisvydu Kanciumi

Sportas

Sausio 20 dieną, ketvirtadienį, 18 val. Klaipėdos sportininkų namuose (Daukanto g. 24) svečiuosis prieš kelias dienas iš Dakaro ralio grįžęs ir čia Lietuvai istorinę pergalę pirmajame etape pasiekęs klaipėdietis Laisvydas Kancius.

Jis papasakos apie Dakaro ralyje patirtus įspūdžius, apie technikos gedimą ir bandys atsakyti į klaipėdiečiams ir visiems Dakaro ralio lenktynių gerbėjams rūpimus klausimus.

L. Kancius per savo sportinę karjerą Dakaro ralyje dalyvavo jau antrą kartą – 2021 metais galutinėje keturračių įskaitoje iškovojo septintąją vietą, o 2022 metais sugebėjo laimėti pirmąjį etapą, po dviejų lenktynių etapų dar buvo lyderis ir tik trečiajame etape po technikos gedimo buvo priverstas baigti lenktynes.

To priežastis – trečiajame etape lūžusi priekinės pakabos dalis.

Nepaisant visko, 2022 metų Dakaro ralis klaipėdiečiui suteikė ir teigiamų emocijų – L. Kancius tapo pirmuoju lietuviu, kuriam pavyko laimėti Dakaro ralio etapą keturračių įskaitoje.

Džiugu ir tai, kad Dakaro ralyje buvo iškelta ne tik Lietuvos, bet ir Klaipėdos vėliava. Tokiu gestu L. Kancius norėjo pademonstruoti, kad atstovauja būtent šiam miestui.

Apskritai Dakaro ralio istorijoje, įskaitant ir automobilių klasę, tai buvo vos antras lietuvių laimėtas etapas Dakaro ralio istorijoje. 2020 metais pirmąjį etapą automobilių klasėje laimėjo Vaidotas Žala.

Organizatoriai kviečia šio įvykio komentaruose ir diskusijoje rašyti savo klausimus, kuriuos mes pokalbio metu bus užduoti L. Kanciui.

Dėl su COVID-19 susijusių grėsmių, diskusija-pokalbis Sportininkų namuose vyks be žiūrovų, tačiau nuo 18 val. bus tiesiogiai transliuojamas Klaipėdos LAM-renginiai Facebook paskyroje.

Renginio organizatorius – Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Laisvydas Kancius dalyvaus Dakaro ralyje

Dar visai neseniai dramą paskutiniame Pasaulio čempionato etape Maroke išgyvenęs, bet galiausiai Pasaulio čempiono titulą keturračių įskaitoje iškovojęs Laisvydas Kancius ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Sportas

Laisvydas Kancius laimėjo Sonora ralį

Nepaisant visų negandų, Sonora ralis ir Meksika klaipėdiečiui Laisvydui Kanciui buvo svetingi – laimėtas trečiasis Pasaulio čempionato etapas leido įsitvirtinti ...
2023-04-29
Skaityti daugiau

Sportas

Laisvydas Kancius užtikrintai pirmauja Sonora ralyje

Naktį į penktadienį baigėsi priešpaskutinis Sonora ralio, trečiojo pasaulio ralio reidų čempionato etapo, greičio ruožas. Jo metu sportininkams reikėjo įveikti ...
2023-04-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This