Naudojimui atidarytos dar devynios pusiau požeminės atliekų konteinerių aikštelės

Miestas

Klaipėdos savivaldybės administracija skelbia, kad mieste jau galima naudoti 52 naujomis požeminėmis atliekų konteinerių aikštelėmis.

Paskutinį kartą iš statytojo perimtos devynios: Baltijos pr. 20, Kuosų g. 16, Liubeko g. 1, Nidos g. 56, Taikos pr. 38, 107, Varpų g. 9, Vėtros g. automobilių stovėjimo aikštelė (prie šiaurinio molo) ir Žolynų g. 1.

Kad naujieji konteineriai būtų sklandžiai aptarnaujami, prašoma gyventojų neužstatyti šių aikštelių transporto priemonėmis.

Laikinai, kol gyventojai įpras naudotis naujaisiais pusiau požeminiais konteineriais, kai kuriose vietose paliekami ir antžeminiai konteineriai.

Konteinerių aikštelės yra įrengtos pagal ES finansuojamą projektą, kurį vykdo Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Ragina vairuotojus neužstatyti naujų pusiau požeminių konteinerių

Klaipėdoje įprastus antžeminius konteinerius keičiant pusiau požeminiais atliekas išvežančios bendrovės „Ecoservice Klaipėda“ regiono atliekų surinkimo vadovas Antanas Rukša ragina vairuotojų ...
2021-12-21
Skaityti daugiau

Miestas

Pradeda veikti 10 naujų pusiau požeminių konteinerių

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija informuoja, jog jau galima naudotis pirmaisiais pusiau požeminiais konteineriais, įrengtais Klaipėdoje šiais adresais: Kretingos g. 16, ...
2021-10-08
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdiečiai kraipo galvas: naujieji atliekų konteineriai yra, o naudotis negalima

Klaipėdiečiams žadama, kad jau netrukus bus leidžiama naudotis keliasdešimčia naujai įrengtų pusiau požeminių atliekų konteinerių aikštelių. Gyventojai jau ir dabar ...
2021-09-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This