Šiemet bus atnaujinti „Žaliakalnio“ ir „Vėtrungės” gimnazijų sporto aikštynai

Sportas

UAB „Kelminta” iš Kauno už beveik 100 000 eurų iki šių metų spalio 4 d. įsipareigojo atnaujinti „Žaliakalnio“ ir „Vėtrungės” gimnazijų sporto aikštynus.

„Vėtrungės” gimnazijos aikštyne bus pakeisti stadiono bėgimo takų ir lengvosios atletikos sektoriaus dangos. Pasak pirminių dokumentų, „esama bėgimo takų ir lengvosios atletikos sektoriaus dangų būklė prasta, nelygi, nesaugi; dangoje gausu įvairaus dydžio išplyšimų, vietomis danga nuslinkusi nuo bėgimo takų pagrindų”.

„Vėtrungės” gimnazijos bėgimo takų danga

Pašalinus senąją dangą ant pagrindų ir naujos asfalto dangos bus paklota vandeniui pralaidi dvisluoksnė raudonos spalvos sportinė danga. Ji bus klojama ant gruntuojančiu mišiniu apdoroto asfalto sluoksnio.

Prie „,Žaliakalnio” gimnazijos bus atnaujintas susidėvėjęs esamos universalios lauko sporto aikštelės aptvėrimas, visiškai sutvarkyta pati sporto aikštelė: utilizavus senąją dangą bus paklota 20-26 mm storio universali dirbtinė danga. Taip pat – pakeistas futbolo vartų tinklas, nupirktas tinklas tinkliniui. 

2 Comments

  1. Tat

    Gal kas prisimena prieš kiek laiko Vėtrunges gimnazijos stadiono bėgimo taku danga buvo pakeisti nauja ir miesto valdžia gyrėsi kad atsirado naujas sporto objektas? Kiek laiko praėjo tipo intensyvaus naudojimo kad jau reikia vėl investuoti pinigėlius bėgimo taku dangos keitimui?

    Reply
    • zuze

      2016 m. buvo atnaujintas. Kažkaip įdomiai – kas 5-6 m. nauji stadionai vėl rekonstruojami. Tai ką kalbėti apie tuos aikštynus kurie renovacijos nematė – 20 m. Manau savivaldybė visiškai neneša atsakomybės už pinigų investavimą( samdo bet ką, prisiima darbus bet kokius visisškai nekokybiškus, todėl ir vėl reikalinga renovacija). Iš atnaujintų aikštynų, beveik visi neturi drenažo (todėl ir išeina visi bėgimo takai ir pan.). Kompetencijos visiškai nėra. Gėda kad miestas taip tvarkosi (tik dėl pliusiuko)

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

„Vėtrungės“ gimnazijoje - unikali paroda

Minint Pasaulinę žemės dieną, trečiadienį Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje pristatyta Klaipėdos universiteto (KU) Jūros tyrimų instituto parengta paroda „Pažintis su nematoma ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Švietimas

Šešios uostamiesčio mokyklos įgyvendins Tūkstantmečio mokyklų programą

Klaipėdos miesto savivaldybė netrukus pradės įgyvendinti Tūkstantmečio mokyklų programą. Jau parengtas pažangos planas, artimiausiu metu bus pasirašoma bendradarbiavimo sutartis. Šalyje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Vietoje stadionų įrengs automobilių parkavimo aikštes?

„Mes nežinom, ką daryti su didžiaisiais stadionais. Jie dabar dirvonuoja, tai juos reikėtų arba remontuoti, arba, grubiai sakau, padaryti automobilių  ...
2024-01-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This