Katino niekas nepamiršo*

Spyglys

Spyglys
2022-01-31

Komentarų: 2

Spyglys čia ne apie tą, batuotąjį, o apie AB „Klaipėdos energija” generalinį direktorių Antaną Katiną. Baigėsi, regis, jo kadencija. Ar tik ne šį mėnesį? Apie tai Spygliui kužda ir jo informatoriai, o komentatoriai po žinia apie velniškai brangstančią šilumą piktinasi: „Keista, kad neskelbiamas naujas konkursas į gen. vadovo postą!

Spyglio žiniomis, ir įmonės akcijų valdytojui tie ir kiti informatoriai bei komentatoriai jau ausis išūžė: ragina niautynes dėl to posto skelbti. 

Gal tai ne mielas Antanas ant šilto pečiaus užmigo, – dūmoja tauta, gal tai jo vadas rotušėje grubiai miega?

Na, jam atleistina, – nuovargis, atmintis prasta jau. Bet negi ir žvitrus mero ginklanešys miega? Arba visi yra budrūs, tik tyčia nieko žmonėms neskelbia…

Tačiau Spyglys nori padėti tašką šiems pliurpalams. Antano Katino, AB „Klaipėdos energija” vadovo, kadencija baigsis po metų: 2023 m. sausį – prieš pat savivaldos rinkimus. Va, tuomet ir prašom – visi į kovą! 

Mat, atsitiko taip, kad anuo geru metu, kai A. Katinas tapo šilumos generolu, tokio dalyko kaipo kadencijos dar nebuvo. Jos atsirado vėliau. Nuo to „vėliau” ir stojo jo penkerių metų kadencija.  

*Spyglio ir jo draugų pamąstymų nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio ir jo draugų humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

2 Comments

  1. Antanito Katanito

    Koks ,,kysia” sublogęs. Vajė vajė

    Reply
  2. Judo variokai.

    Įmonių socialinės atsakomybės „Oskarais“ vadinamais apdovanojimais įvertintos verslo įmonės už 2021 metų veiklas. Įmonės net ir šiuo nenuspėjamu laiku, tebesitęsiant pandemijai, išliko ištikimos savo vertybėms, atsakingai rūpinasi savo darbuotojų gerove, kuria ir stiprina ryšius su bendruomenėmis, o svarbiausia, kad netrūksta noro padėti tiems, kam pagalba ir parama labiausiai reikalinga. Socialiai atsakingas verslas kuria vertę mūsų visuomenei ir yra vertas mūsų visų pasididžiavimo, – teigė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė.
    „Šeimai palankiausia darbovietė 2021“,- Didelių įmonių kategorijoje – AB „Klaipėdos energija“ už darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyros puoselėjimą ir skatinimą.

    Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/partnerio-turinys/verslo-poziuris/iteikti-nacionaliniai-atsakingo-verslo-apdovanojimai.d?id=89295491
    Tai kas čia miega ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Pasirodė pirmosios naujos Klaipėdos kultūros apraiškos*

Žinia, dabartinė uostamiesčio valdžia siekia, kad menas nebūtų ale frace de scheiko, o būtų suprantamas paprastai liaudžiai, lenininio etalono. Ir ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This