„Žilvitis“ turi naują vadovę

Veidai

Keičiasi Karklėje įsikūrusios moksleivių vasaros stovyklos „Žilvitis“ vadovai.

Pasitraukus ilgamečiam stovyklos direktoriui Broniui Kalvaičiui nuo vasario 1 d. stovyklos vairą perima 32 metų amžiaus vadybininkė Indrė Mikelionytė-Pranculevičienė.

Klaipėdos universiteto absolventė, „Žilvičio“ auklėtinė I. Mikelionytė-Pranculevičienė pastaruosius keletą metų vadovavo Alytaus kultūros centrui.

„Neatsiejamas su legendinės stovyklos vardu B. Kalvaitis nusipelnė nuoširdžiausios padėkos už energiją ir atsidavimą stovyklai bei ištisoms „Žilvičio“ auklėtinių kartoms, – stovyklos steigėjų vardu sako Regioninių profsąjungų federacijos pirmininkas Audrius Gelžinis. – Tikiuosi, kad energinga ir veržlių idėjų kupina naujoji stovyklos vadovė pratęs puikias tradicijas bei atneš naujų vėjų ir pozityvių permainų. Stovykla ir visos jos veiklos bus orientuotos į šeimų bei vaikų ugdymą ar poilsį“.

Naujoji direktorė teigia, kad bendrų pastangų dėka „Žilvitis“ po truputį taps modernesniu, atviresniu ir veiklą vykdyti žada ištisus metus.

„Esu įsitikinusi, jog stovykla nusipelnė turėti ne tik įsimintiną praeitį ir atsiminimus, bet ir kurti naują istoriją. Man tai – didelis iššūkis, reikia ne tik atnaujinti jau ne vieną dešimtmetį skaičiuojančius pastatus, bet pripildyti juos gyvybės rudenį, žiemą, pavasarį, puikus pavyzdys – jau nuo pernai stovyklos teritorijoje veikiantis lauko pedagogikos vaikų darželis. Stovykla turi būti atvira – ir vaikams, ir šeimoms, bendruomenei, čia veiks ir dienos stovyklos šaltuoju metų laiku, ir kūrybiniai užsiėmimai šeimoms. Minčių ir idėjų yra daug, tačiau tam reikia ne tik laiko, lėšų, bet svarbiausia – žmonių palaikymo“, – pranešime cituojama I. Mikelionytė-Pranculevičienė.

Jau netrukus bus kviečiama registruotis į 2022 m. „Žilvičio“ sezono vasaros stovyklos pamainas. Šiemet planuojama organizuoti nebe tris, bet net penkias pamainas po dešimt dienų.

6 Comments

  1. Tėvas

    Pirmą kartą atvežėm vaiką, po 2 dienų teko išvežti dėl antisanitarinių sąlygų. Patalyne, viskas pelėsio kvapo, kai karštis 30, vaikai į dušą vedami kas 3 dieną, o karštas vanduo dingsta po 6 min. Vadovai turi neblogus dušus. Reikia tvarkos, san mazgų, wc, prausyklų..

    Reply
  2. Anonimas

    Tikiuosi veiklos nesikeis

    Reply
  3. Vilė

    Tikimės daugiau švaros ir tvarkos

    Reply
  4. jis

    Labai jau reikia permainų tam Žilvityje. Atsinaujinimo ir pažangos.

    Reply
  5. Gunda Kvederaitė

    Tikiuosi Žilvitis nepraras savo tradiciju ir šilumos. Tik klausimas ar stovykla pabrangs?

    Reply
    • Slaptas

      350

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Seimas yra linkęs pritarti, kad valstybinėje žemėje tvarkytųsi savivaldybės

Antradienį Seimas po pateikimo pritarė žemės valdymo reformai, numatančiai valstybinę žemę perleisti savivaldybėms. Žemės įstatymo naujoji redakcija ir dar kitų ...
2022-05-17
Skaityti daugiau

Regionas

Karklėje atidarytas pirmasis vaikų darželis

Regioninių profsąjungų federacija (RPF) kartu su VšĮ „Laimingų vaikų pilis“ (Miško mokykla), Klaipėdos rajone, Karklėje atidarė lauko pedagogikos vaikų darželį. ...
2021-09-06
Skaityti daugiau

Regionas

Prie jūros atveš jos dar nemačiusius vaikus

Regionines profsąjungas vienijanti Lietuvos žemės ūkio darbuotojų profesinių sąjungų federacija (RPF) kartu su Kaišiadorių vyskupijos Carito įsteigtais Paparčių šv. Juozapo ...
2021-05-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This