„Labas GAS“ šturmą atlaikęs „Neptūnas“ laimėjo Prienuose

Sportas

Lietuvos krepšinio lygoje po 4 dienų pertraukos ir vėl ginklus surėmė Klaipėdos „Neptūnas“ bei Prienų „Labas GAS“. Ir šįkart akistata baigėsi Dainiaus Adomaičio auklėtinių pergale, Prienuose pirmadienio vakarą pasiekta po įtemptos antrosios mačo dalies – 73:63 (23,15, 22:12, 8:20, 20:16).

Prieniškiams tai jau buvo aštuntasis pralaimėjimas iš eilės.

„Neptūnas“ rungtynes pradėjo iškart apribodamas varžovų žaidimą (23:11), tik Eriko Venskaus keturios baudos pašvelnino rezultatą į pirmo ketvirčio pabaigą. Tahjus Eaddy ir Jovanas Kljajičius siekė tirpdyti „Labas GAS“ atsilikimą dar labiau (20:25), bet savo darbo ėmėsi Martynas Mažeika ir Julius Jucikas, o po poros Mato Jogėlos metimų „Neptūno“ persvara vėl buvo dviženklė – 36:22. Galiausiai į ilgąją pertrauką svečiai iškeliavo pirmaudami užtikrintai – 45:27.

J. Jucikas pirmojoje mačo dalyje ryškiausiai žibėjo „Neptūno“ gretose ir pelnė 13 taškų, atkovojo 4 kamuolius bei rinko 15 naudingumo balų.

Daugiau nei tris minutes trečiajame kėlinyje klaipėdiečiai negalėjo pelnyti taškų, tad „Labas GAS“ spurtavo 8:0. Galiausiai pataikė J.Jucikas, tačiau jam atsakė Rapolas Ivanauskas ir skirtumas mažėjo iki vienaženklio – 38:47. R. Ivanauskas galingai dėjimais drebino krepšį, o ginklų puolime svečiai neatrado. Maža to, T.Eaddy kėlinį uždarė tritaškiu ir „Labas GAS“ atsiliko jau tik 47:53.

A. Sidarevičius pataikė „Neptūnui“ kaip oras reikalingą tritaškį, kuomet tik prasidėjo ketvirtasis ketvirtis – 56:47. Tolimi šūviai užvedinėjo klaipėdiečius, tačiau šeimininkai niekaip neleido jiems atitolti – 53:59. J. Kljajičius ir R. Ivanauskas išlaikė prieniškių viltį gyvą (59:63), tačiau E. Želionio šūvis, pataikytas likus pusantros minutės, praktiškai žudė šeimininkus.

Emocijos čia nesibaigė: R. Ivanauskui į veidą rėkęs Ž. Janavičius gavo techninę pražangą, o jo oponentas – nesportinę. Vis tik rungtynių nugalėtojas jau buvo aiškus.

Klaipėdiečiai vertėsi be sergančio Beno Griciūno, tačiau ant parketo grįžo Deividas Gailius, kuris per 17 minučių pelnė 4 taškus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ tęsia pergalių seriją

Jonavos „CBet“ komanda pirmadienį turėjo progą nutraukti Klaipėdos „Neptūno“ penkių pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau Ąžuolio Tubelio vedama ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This