Klaipėdos koncertų salėje – žinomiausias kino istorijoje miuziklas

Kultūra

Tai miuziklas, kurio dainas mintinai moka visi šio žanro gerbėjai. Kūrinys, kuris jau beveik 60 metų nepraranda savo populiarumo – tai „Muzikos garsai“, puikiai žinomas ir visų mėgstamas miuziklas, kurio pagrindu pastatytas muzikinis filmas tapo vienu komerciškai sėkmingiausių kūrinių kino istorijoje.

2018 metų rudenį jis įkvėpė Klaipėdos koncertų salės projekto visai šeimai „Žaismingos muzikos garsų orkestras“ tęsinį. Muzikinis spektaklis Richardo Rodgerso miuziklo „Muzikos garsai“ motyvais sulaukė gausių publikos aplodismentų tiek pačioje Koncertų salėje, tiek Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje.

Įvairių kartų klausytojus suartinantis projektas vėl grįžta į sceną ir prisistato atsinaujinusia sudėtimi. Smagią muzikinę-teatrinę improvizaciją minėto miuziklo temomis scenoje vėl kurs profesionalūs dainuojantys aktoriai Evelina Šimelionė (ji taip pat yra šio spektaklio režisierė), Gytis Šimelionis ir dainuojantys vaikai, kurių dauguma mokosi Klaipėdos Vydūno gimnazijoje. Jiems akompanuos Klaipėdos kamerinis orkestras, vadovaujamas Mindaugo Bačkaus. Kostiumais ir scenografija rūpinasi Laima Akstinaitė.

Koncertas šeimai „Žaismingos muzikos garsų orkestras“ vyks vasario 10 d., ketvirtadienį, 18.30 val. Klaipėdos koncertų salėje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

„Auksinių scenos kryžių" apdovanojimuose - klaipėdiečių triumfas (papildyta)

Tarptautinę teatro dieną, trečiadienio vakare, Klaipėdos dramos teatre vykusioje „Auksinių scenos kryžių“ apdovanojimų ceremonijoje iš 17 nominacijų net 6 „Auksiniai ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Mums rašo

Barokinės muzikos magijos nublokšta

Yra Klaipėdos koncertų salės repertuare vienas koncertas, kuris jau šeštą kartą kartojamas klausytojų pageidavimu. Ar atspėsite kuris? Tai – talentingojo ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

Miestas

Laisvės gynėjų dienai skirti renginiai (atnaujinta)

Laisvės gynėjų dienos išvakarėse bus tradiciškai padėti atminimo vainikai vietose, kur 1991 m. sausio 12-osios vakarą rinkosi klaipėdiečiai ginti savo ...
2024-01-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This