Šalia Priekulės – didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelė

Regionas
Avatar photoArtūras Šulcas
2022-02-09

Klaipėdos rajono savivaldybė rengiasi skelbti konkursą dėl didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelės Kuodžių kaime, Priekulės seniūnijoje, įrengimo.

 Aikštelėje planuojama surinkti pavojingąsias atliekas, susidarančias privačiuose  namų ūkiuose. Taip pat –  antrines žaliavas: popierių ir kartoną, stiklą, plastiką, metalą. Čia bus surenkamos ir elektros bei elektroninės įrangos atliekos,  naudotos padangos, didelių gabaritų komunalinės atliekos. 

Aikštelėje turės būti įrengtas ir įregistruotas vandens gręžinys bei vandens gerinimo sistema, buitinių ir lietaus nuotekų valymo įrenginiai, lauko drenažiniai tinklai, lauko bei vidaus vandentiekio ir nuotekų tinklai.

Pagrindinė aikštelės paskirtis – priimti ir registruoti atliekas bei nukreipti jas į atitinkamas atliekų naudojimo ir/ar šalinimo įmones. Atliekų apdorojimo arba demontavimo veikla čia nenumatoma.

Savivaldybė viešai paskelbė parengtus aikštelės įrengimo techninius bei darbo projektus ir laukia pastabų bei pasiūlymų ir potencialių rangovų.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Regionas

Duris atvėrė atnaujintas Priekulės socialinių paslaugų centras

Veiklos dvidešimtmetį minintis Priekulės socialinių paslaugų centras šiandien švenčia dar vieną svarbų įvykį – oficialiai duris atvėrė rekonstruotos, centrui priklausančios ...
2024-07-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Rajono savivaldybės merui viešumas yra svetimas*

Klaipėdos rajoną valdančiam valstiečių merui, ko gero, yra ką slėpti nuo rinkėjų. Antraip, viešai būtų skelbiami fiziniai asmenys, iš kurių ...
2024-07-03
Skaityti daugiau

Regionas

Slengiuose - laikinas eismo sprendimas

Klaipėdos rajono savivaldybė skelbia, kad Sendvario seniūnijoje, Dangaus, Liepų ir Piligrimų gatvių sankirtoje, ties kuria iškilo ketvirtadienį atidaryta „Lidl“ parduotuvė, ...
2024-06-20
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This