„Civinity“ prižiūrės Klaipėdos verslo centrą „Vitė“

Verslas

Tarptautinė komercinių ir kitų negyvenamosios paskirties pastatų priežiūros įmonė „Civinity Solutions“ bei nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo bendrovė „Kleta“ pasirašė sutartį, pagal kurią „Civinity Solutions“ prižiūrės uostamiesčio centre esantį 10 tūkst. kv. m verslo centrą „Vitė“.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Civinity Solutions“ inžinieriai, technikai bei kiti specialistai bus atsakingi pastatų techninę priežiūrą bei užtikrins šildymo, vėdinimo, kondicionavimo, elektros ūkio, vandentiekio ir kanalizacijos, priešgaisrinės saugos ir kitų inžinierinių sistemų sklandžią veiklą. Bendrovė taip bus atsakingą už bendrą „Vitės“ verslo centro pastato administravimą.

„Tai jau ne pirmas mūsų aptarnaujamas objektas uostamiestyje. Be „Vitės“ verslo centro mūsų komanda taip pat prižiūri „Vlantana“ logistikos centrą, „Švyturio” areną“, – pranešime cituojamas Ignas Urbonas, „Civinity Solutions“ vadovas.

„Vitės“ verslo centras pastatytas 2009 m. ir yra pritaikytas administracinei, prekybos, paslaugų teikimo ir viešojo maitinimo veiklai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Kaimynų dienos proga - nemokamas žinomų atlikėjų koncertas

Šį šeštadienį, minint Europos kaimynų dieną, Vitės bendruomenė centriniame Klaipėdos stadione surengs kaimynams bei visiems miestiečiams atvirą šventę. Joje – ...
2023-05-26
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Arvydas Vaitkus – meras. Kokių realių veiksmų sulauksime?

Po kovo 19-osios vakarą pasiektos pergalės Klaipėdos mero rinkimuose Arvydo Vaitkaus dienos yra itin intensyvios pirmiausiai dėl būsimos koalicijos, jos ...
2023-03-28
Skaityti daugiau

Mums rašo

Klaipėdiečiai nenori būti vergais

Klaipėdos savivaldybės taryba reguliuoja pinigų sriautus. Ji nusprendė, kad reikia apmokestinti teritorijos priežiūrą, jį nusprendė, kad reikia plėsti mieste apmokamą ...
2023-03-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This