Klaipėdos verslo atstovai ir aktyvus jaunimas bendram tikslui sujungė jėgas

Mums rašo

Gintarė Budavičiūtė, Brigita Pakalnienė
2022-02-11

Komentarų: 0

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdoje startavo jaunimo mentorystės programa „Rotary akademija“, kurią jau 9-ą kartą organizuoja jaunimo organizacija Klaipėdos senamiesčio „Rotaract“ klubas. Kelis mėnesius truksiančios programos tikslas – padėti Klaipėdoje gyvenančiam jaunimui tobulinti norimas asmenines savybes, gilinti profesines kompetencijas bei pasisemti patirties ir patarimų iš savo srities profesionalų.

Arnoldo Jurkaus nuotr.

„Rotaract” klubo nariai, kurie yra aktyvūs jauni žmonės iki 30 metų, atrenka motyvuotus jaunuolius, kurie kelia sau iššūkius bei nebijo svajoti, tačiau tuo pačiu metu ir dairosi profesionalų, kurie galėtų atsakyti į rūpimus klausimus bei patarti.

Šiais metais „Rotary akademijoje“ dalyvauja 9 jaunuoliai, o jiems mentoriauja ilgametę patirtį turintys įvairių sričių profesionalai, tarp kurių yra vienų didžiausių Klaipėdos įmonių vadovai, verslininkai, teisininkai, personalo vadovai. Jaunuoliai turės galimybę net kelis mėnesius individualiai dirbti su pasirinktu mentoriumi ir pasisemti neįkainojamos patirties.

„Pastaruoju metu viešojoje erdvėje vis dar trūksta kokybiškos informacijos apie tai, kaip tobulėti ir augti tiek profesinėje, tiek asmeninio augimo srityse, tad mūsų užduotis yra surasti labiausiai motyvuotus jaunuolius, trokštančius efektyviai siekti savo tikslų ir juos suvesti su verslo profesionalais, kurie turi sukaupę didžiulį patirties bagažą ir nori juo pasidalinti su jaunais žmonėmis“, – savo mintimis dalinasi Klaipėdos senamiesčio „Rotaract“ klubo prezidentė Gintarė Budavičiūtė.

Mentorystės programos atidarymo renginio metu susirinko visi šios programos dalyviai ir kartu susipažino, žaidė komandą formuojančius žaidimus ir susiplanavo mentorystės tikslus bei eigą.

Tiek verslo atstovai, tiek jaunimas, tiek programos organizatoriai džiaugiasi pirmo susitikimo rezultatu, puikiai suderintomis poromis ir tikisi, kad ši programa atneš puikius rezultatus ir vertę ne tik kiekvienam dalyviui asmeniškai, bet ir pačiam Klaipėdos miestui.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Klubo dešimtmetį paminėjo prasmingai

Vietoje šventinio vakaro sau ir draugams Klaipėdos rotarietės, priklausančios klubui „Karalienė Luize“, nusprendė paremti nuo karo kenčiančią Ukrainą. ROTARY organizacijos ...
2023-03-01
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – jubiliejinės Rotary sporto žaidynės

Šį savaitgalį šimtai rotariečių su šeimomis susirinks į Palangoje vyksiančias tradicines sporto žaidynes – „Rotariadą“. Jau dvidešimtą kartą rengiamoje rotariečių ...
2021-09-08
Skaityti daugiau

Sveikata

Rotariečių pagalba autizmo sutrikimą turintiems vaikams

Lietuvos jūrų muziejaus Delfinų terapijos centro bei Klaipėdos moterų Rotary klubo „Aditė“ draugystė trunka jau daugiau nei penkeri metai. Šio ...
2021-08-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This