Savų sirgalių akivaizdoje – saldi „Dragūno“ pergalė

Sportas

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai trečiadienį savo sirgaliams padovanojo pergalę Baltijos rankinio lygoje. Namuose uostamiesčio komanda nukovė Dobelės „Tenax“ (Latvija) ekipą rezultatu 43:31 (19:17).

„Dragūnui“ 10 įvarčių pelnė Danylo Hlushak, 9 – Tomas Drakšas, 7 – Seyed Navid Naghavialhosseini, 5 – Rokas Palskys, 4 įmetė Mykolas Lapiniauskas, 3 – Laurynas Simonavičius, po 1 – Arvydas Bučius, Benas Butkus ir Daniil Plakhotin.

„Tenax“ ekipai 7 įvarčius įmetė Nikita Pancenko, 5 – Egils Politers, po 4 pridėjo Antons Suleiko, Nils Kreicbergs ir Oskars Arajs, 3 – Andis Ermanis, po 2 – Karlis Krumins ir Ricards Juzups.

„Dėkui vyrams už atsidavimą, net rungtynių pabaigoje, kai pirmavome ir atrodė, kad pergalė jau yra, vyrai kovojo iki paskutinės minutės. Galbūt jie supranta, kad šį sezoną esame daug prisidirbę ir reikia kažką keisti. Puolimas vyko neblogai, bet turime daug bėdų gynyboje ir jas labai sunku išspręsti viduryje neturint aukštų žaidėjų. Pirmame kėlinyje praleista 17 įvarčių, tai labai daug. Lietuviams buvo pasakyta – darykite ką norite, bet šiandien mes pralošti negalime – ir dėl išskirtinės dienos, ir dėl mums taip reikalingų taškų. Ukrainiečiams atskirai nieko nebuvo akcentuota, bet jie pasigavo komandos nuotaiką ir suprato, ką reikia daryti, parodė, ką gali. Vis dėlto dar laukia daug darbo“, – komentavo šiose rungtynėse komandai vadovavęs Artūras Juškėnas.

„Dragūnui“ nebus laiko ilgai ilsėtis po sunkių rungtynių – laukia įtemptas savaitgalis namų aikštelėje.

Šeštadienį 15 val. Lietuvos rankinio lygos rungtynes su Molėtų komanda žais dubleriai „Dragūnas-Viesulas“, 17 val. „Dragūnas“ stos prieš Baltijos rankinio lygos varžovus iš Latvijos SK „Latgols Ludza“.

Prieš vyrų rungtynes, 13 val., Lietuvos moterų rankinio lygos rungtynėse Klaipėdos „Viesulo SC-Dragūnas“ susigrums su Molėtų rankininkėmis.

Sekmadienį 14 val. „Dragūnas“ žais dar vienerias Baltijos rankinio lygos rungtynes su kita latvių ekipa – HK „Ogre/HYDROX“.

„Abi latvių komandos yra turnyro lentelės dugne ir norėtųsi tikėti, kad tai nebus labai sunkios rungtynės. „Latgols Ludza“ nėra iškovojusi nė vienos pergalės, todėl šeštadienį mėginsime daugiau dėmesio skirti Lietuvos rankinio lygos rungtynėms su Molėtais. Sekmadienį vis dėlto gali laukti gana nelengvas žaidimas, nes „Ogre“ turi taškų, o neseniai lygiosiomis sužaidė su Kauno „Granitu-Kariu“ ir tik keliais įvarčiais nusileido Vilniaus „Šviesai“. Bet negali būti jokių pasiteisinimų, jei neiškovosime keturių taškų. Norint patekti į kitą Baltijos lygos etapą, privalome laimėti visas mums likusias rungtynes“, – pabrėžė A. Juškėnas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sportas

Tarptautinio rankinio turnyro trofėjus iškeliavo į Estiją

Rugpjūčio 18-20 dienomis Klaipėdoje vyko jau 23-iasis tarptautinis rankinio turnyras pulkininkui leitenantui Rimantui Baltušiui atminti. Turnyre šiais metais dalyvavo 6 ...
2023-08-21
Skaityti daugiau

Sveikata

Į vyrų sveikatos problemas rankininkai dėmesį atkreipia originaliai

Klaipėdos „Dragūno” rankininkai visą lapkritį traukė sirgalių ir varžovų dėmesį vienu išvaizdos pasikeitimu – didžioji komandos dalis užsiaugino ūsus. Šis ...
2022-11-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This