Paštas stabdo prekybą rusiškomis prekėmis

Verslas

Lietuvos paštas praneša stabdantis prekybą rusiškomis bei baltarusiškomis prekėmis. Taip pat stabdomas ir šių šalių leidinių prenumeratos pristatymas bei prekyba visoje šalies teritorijoje. 

Prenumeratos pristatymas ir prekyba rusiškais ir baltarusiškais leidiniais Lietuvos pašte stabdoma nuo vasario 25 d. Prenumeratoriams išlaidos už nepristatytus leidinius bus grąžintos – tie, kurie prenumeratą užsisakė internetu, pinigai bus grąžinami į banko sąskaitą, iš kurios buvo apmokėta prenumerata, o prenumeratą užsisakius pašto skyriuje ar per laiškininką, pinigus galima bus atsiimti pašto skyriuose. 

„Vienybė ir solidarumas šiuo metu yra itin svarbi. Tvirtai palaikome Ukrainą ir jos žmones šiuo neįprastai sunkiu laiku. Rusiškų ir baltarusiškų prekių bei leidinių platinimo stabdymas yra vienas iš mūsų žingsnių. Kitą savaitę pašto skyriuose pradėsime prekybą Ukrainos vėliavomis, o 5 eurai nuo kiekvienos vėliavos bus skiriami paramai“, – pranešime pažymi Lietuvos pašto Klientų patirčių valdymo departamento vadovė Deimantė Žebrauskaitė.

Ketvirtadienį Lietuvos paštas pranešė ir apie sutrikusį siuntų pristatymą į Ukrainą. Dėl karo veiksmų Ukrainoje uždarius oro erdvę, siuntų pristatymas oro keliais į šią šalį tapo nebeįmanomas. Nors situacija yra labai sudėtinga, Lietuvos paštas deda visas pastangas, kad siuntų kelias į šią šalį nenutrūktų – ieškoma galimybių siuntas vežti žeme, todėl siuntų bei laiškų priėmimo išsiuntimas į Ukrainą nėra sustabdytas. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Šimtas respublikonų „prieš“

Ar nepavėlavo amerikiečiai? Frontas Ukrainoje braška kaip niekada anksčiau; pranešama apie Rusijos pajėgų lėtą judėjimą pirmyn Donecko srityje, ukrainiečiam tragiškai ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Kultūra

„Nemigą" rodys Klaipėdoje ir Šilutėje

Balandžio 25 – gegužės 3 d. Lietuvoje bus parodytas Lietuvos ir Ukrainos kūrėjų garso ir judesio spektaklis „Nemiga“. Sukurtas per ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

ELTA

Naują atmintiną dieną siūloma skirti Vilko vaikams

Į atmintinų dienų sąrašą siūloma įtraukti Vilko vaikų atminimui skirtą dieną. Jei Seimas pritartų, ji būtų minima rugsėjo 14-ąją. Siekiant ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This