Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai apgynė taurės laimėtojų titulą

Sportas

Sekmadienį baigėsi dvi dienas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vykęs Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės turnyro finalinis ketvertas. „7Bet LRF taurės“ turnyre triumfavo Kauno „Žalgirio“ rankininkės ir Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai.

rankinis.lt nuotr.

Vyrų turnyro finale „Dragūnas“ 32:25 nugalėjo Kauno „Granitą-Karį“. Lygus rezultatas buvo tik rungtynių pradžioje. Jau nuo 5 minutės aikštelės šeimininkai įgijo persvarą ir ją išlaikė iki finalinės sirenos.

„Nervų tikrai daug kainavo, nes finalas yra finalas ir finale ramiai negali jaustis iki rungtynių pabaigos. Finalas buvo emocingas iki paskutinių sekundžių, nes varžovai buvo prisiviję iki 2 įvarčių. Jau buvo pasijautusi komandoje suirutė, bet ačiū vyrams, kurie kovojo iki galo ir pelnytai laimėjo taurę. Daug padėjo ir namų sienos. Mus palaikė apie 400 žiūrovų. Jau senokai neteko patirti tokio gero palaikymo. Pati smagiausi diena tiek man, tiek ir komandai. Man tai pirmas trofėjus trenerio karjeros pradžioje“, – teigė „Dragūno“ treneris Gintaras Cibulskis.

Nugalėtojams po 5 įvarčius pelnė Laurynas Tomas Drakšas, Laurynas Simonavičius ir ukrainietis Sejedas Naghavialhoseinas. Geriausiu finalo rungtynių žaidėju „Dragūno“ gretose išrinktas ukrainietis Danylo Hlušakas prie pergalės pridėjo 4 įvarčius.

„Prie pergalės daug prisidėjo ir mūsų komandos ukrainiečių nusiteikimas. Tokiu sunkiu momentu jie sugebėjo susikaupti finalo rungtynėms ir ta vienybė persidavė visai komandai. Vienas kitą labai palaikėme, taip jau seniai buvo“, – tvirtina G. Cibulskis.

„Granito“ nuo pralaimėjimo neišgelbėjo 10 įvarčių surinkęs Paulius Šarkauskas.

„Pritrūko jėgų. Mūsų gretas išretino traumos. Dar dviejų lyderių neturime, nes jie atlieka pareigą tėvynei ir yra karinėse pratybose. Tai galima surasti ir šiek tiek pasiteisinimų. Vyrai stengėsi, atidavė daug jėgų, bet ne viskas sekėsi taip, kaip vakar pusfinalyje. Liūdna pralaimėti finale. Didžiausi sveikinimai „Dragūnui“, kuriam taurės turnyro finale pralaimėjome antrus metus iš eilės“, – teigia „Granito“ treneris Vaidotas Grosas.

„Dragūno“ rankininkai taurės turnyro finale žaidė jau šeštus metus iš eilės. Per šį laikotarpį klaipėdiečiai nugalėtojais tapo tris kartus.

1 Comment

  1. mh

    Šaunuoliai, su gražia pergale !!!!! be jūsų Klaipėdoje rankinio nebūtu,……. ir dar karta su pergale !!! Taip toliau:)

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo bilietą į Baltijos rankinio lygos finalo ketvertą

Šeštadienį vyko antrosios Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp Klaipėdos „Dragūno“ ir „Mistra“ (Estija) komandų. Aršiai kovoję estų rankininkai savoje ...
2024-03-30
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Lietuvos rankinio federacijos taurės finale – Klaipėdos „Dragūno“ triumfas

Klaipėdos „Dragūno“ ir Kauno „Žalgirio“ rankininkių pergalėmis sekmadienį baigėsi Utenoje vykęs Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės turnyro finalo ketvertas. Tiek ...
2024-02-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This