Jungs darželius

Švietimas

Klaipėdos miesto tarybai pateiktas sprendimo projektas dėl lopšelių – darželių „Pingvinukas“ ir  „Vėrinėlis” sujungimo bei kitų įstaigų reorganizavimo. Po reorganizavimo sujungtos įstaigos vadinsis lopšeliu-darželiu „Vėtrungėlė“.

Reorganizavimo tikslas – „optimizuoti Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinių švietimo įstaigų, įgyvendinančių ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, tinklą, jų valdymą ir veiklą, racionaliai ir tikslingai naudoti materialinius, finansinius ir specialistų išteklius”.

Klaipėdos lopšelį-darželį „Putinėlis“  norima prijungti prie lopšelio-darželio „Radastėlė“, „Gintarėlį“ – prie lopšelio-darželio „Giliukas”

Visas sujungimo ir prijungimo procedūros planuojama baigti dar šiais metais.

2 Comments

  1. Aušra

    Visus darželius reikia jungti prie mokyklų, kaip padalinius. Taip miestas sutaupys labai daug lėšų. Administravimas ir ūkis labai brangiai kainuoja, o apkrovos neturi įstaigos. Taip švaistomi miesto pinigai administravimui. Mokyklos puikiai susitvarkyti su padaliniais. Tėvai būtų patenkinti, nes tęstinumas vaikui augant rišasi su mokykla. Drąsiai ir greitai reikia daryti pertvarkas. Gerų darbų savivalda. OPTIMIZACIJA BŪTINA!!!!!!!!

    Reply
  2. Marijus

    Vėl pinigus „įsisavinti” skuba – matyt ruošiasi best kudašių iš Lietuvos.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

„Vėtrungėlė" laukia kapitalinio remonto

Atnaujintame daugiabučių namų kvartale, tarp Paryžiaus komunos,  Rumpiškės, Sausio 15-osios gatvių ir Taikos prospekto dar 1963 metais pastatytas lopšelio darželio „Vėtrungėlė” ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Spyglys

Gerai, kad neliks „Putinėlio"*

Spyglys sveikina Klaipėdos miesto valdžios planus sujungti dar du darželius į vieną įstaigą. Ir tam yra net dvi rimtos priežastys. ...
2022-04-14
Skaityti daugiau

Švietimas

Dėl „Svirpliuko“ rekonstrukcijos – laikini nepatogumai

Jau netrukus – liepos pradžioje startuos lopšelio – darželio „Svirpliukas“ rekonstrukcijos darbai. Iki to laiko vyks įstaigos perkraustymas, jo metu ...
2021-05-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This