Per vieną parą vairų neteko 6 BMW automobiliai

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdoje – nematytas išpuolis prieš BMW automobilius, vagiant arba bandant pavogti šių transporto priemonių vairus. Vienas vairas negvelbtas ir Gargžduose.

Ankstyvą antradienio rytą apie 5.11 val. Liepojos g. pastebėta, kad yra išdaužtas automobilio BMW vairuotojo durelių lango stiklas ir bandyta pavogti vairą. Padaryta apie 1200 eurų žala. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Po kiek daugiau nei valandos I. Simonaitytės g. išdaužus BMW 5 vairuotojo durelių lango stiklą pavogti vairą ilagapirščiams pavyko. Žala – 1300 eurų.

Dar vienas BMW vairas nugvelbtas Veterinarijos g. – čia taip pat išdaužtas automobilio dešinės pusės priekinių durelių lango stiklas. Padaryta žala tikslinama. Beveik tuo pat metu apie 8.30 val. vairo neteko ir Statybininkų pr. stovėjęs BMW – čia žala irgi tikslinama.

Apie 10 val. Kretingos g. tokiu pačiu būdu vairą praradęs BMW savininkas patirtą žalą įvertino 1000 eurų.

Negana to, vagys jau naktį į trečiadienį apie 2.17 val. pasidarbavo ir Gargžduose. Vasario 16-osios g. pastebėta, kad yra išdaužtas automobilio BMW vairuotojo durelių lango stiklas ir pavogtas vairas. Žala – apie 1000 eurų.

Policijos patarimai

Policija praneša pradėjusi šešis ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių iš automobilių BMW ar bandymų juos apvogti. Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai ragina ir automobilių savininkus būti atidesniais. Nakčiai juos statyti rakinamame garaže, saugomoje aikštelėje arba gerai apšviestame kiemo plote, arčiau savo buto langų. Patariama patikrinti, ar automobilis užrakintas, ar uždaryti automobilio langai, tarp jų ir stoglangis.

„Net palikdami automobilį savo garaže, niekada spynoje nepalikite užvedimo raktelių. Būtinai įjunkite apsauginę signalizaciją, esant galimybei įsigykite ir naudokite papildomas apsaugos priemones. Jeigu savo automobilį radote apvogtą ar apgadintą – nelieskite jo ir jame esančių daiktų, nesėskite į vidų, nedelsiant praneškite policijai bendruoju pagalbos telefonu 112″, – rašoma pranešime spaudai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Girta BMW vairuotoja tarnavo opelį

Iš pat ryto prie vairo – su 1,73 promilėmis kraujuje. Policija praneša, jog antradienį apie 10.38 val. Klaipėdoje, Laukininkų g., ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

Regionas

Girto vairuotojo sukeltoje avarijoje nukentėjo trys asmenys, tarp jų - ir 4 mėn. mergaitė

Antradienio vakare Palangoje įvyko avarija, kurios metu sužeisti trys asmenys. Avarija įvyko apie 21.43 val. Liepojos pl., kai 34 metų ...
2023-08-09
Skaityti daugiau

Regionas

Neteko prabangaus BMW

Policija pranešė, kad sekmadienio vakarą, prieš vidurnaktį, Palangoje, Vanagupės gatvėje buvo pastebėta, jog pavogtas automobilis „BMW 540i“ (pagamintas 2017 m.). ...
2023-07-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This