Viačeslavas Titovas talkina kuriant naują partiją

Politika, Svarbu

Už Lietuvos partizanų vado Adolfo Ramanausko-Vanago paniekinimą nuteistas ir dėl to Klaipėdos miesto tarybos nario mandato netekęs Viačeslavas Titovas savo paskyroje socialiniame tinkle paskelbė kvietimą rinkti parašus referendumui ir partijai įkurti.

Telefonu atsiliepęs V. Titovas teigė, kad jis tik padeda kurti partiją Algirdui Paleckiui. Esą dabar dar yra tik pati partijos kūrimo pradžia ir į ilgas kalbas nesileido.

Algirdas Paleckis ir Viačeslavas Titovas. Nuotrauka iš „Facebook”

Jis teigė dabar dirbantis pagal inžinieriaus profesiją, gyvena „po biškį”. Paklaustas, ar ruošiasi grįžti į politiką, atsakė glaustai: „Na, reikia pabandyti”.

A. Paleckis pernai liepą Šiaulių apygardos teismo buvo pripažintas kaltu dėl šnipinėjimo Rusijai. Jam skirta šešerių metų laisvės atėmimo bausmė. 18 mėnesių, kuriuos jis praleido būdamas suimtas per tyrimą ir laukdamas teismo nuo 2018 metų spalio iki 2020 metų balandžio, yra įskaičiuoti į teismo nuosprendžiu paskirtos bausmės laiką.

Skundą Apeliaciniam teismui pateikęs A. Paleckis yra laisvėje, teismas paliko galioti intensyvią priežiūrą ir anksčiau sumokėtą 50 tūkst. eurų užstatą.

Judėjimas, pareiškęs, jog kels A. Paleckį kandidatu į Lietuvos prezidentus, pastaruoju metu platina prorusiškus komentarus Ukrainos karo tema.

Valstybės saugumo departamentas praėjusią savaitę išplatino pranešimą, kuriame perspėjo, kad tokie asmenys bus išnaudojami ir Rusijos pradėto karo prieš Ukrainą kontekste.

„Kremliaus režimui lojalių propagandistų sukurtoje produkcijoje ir Rusijoje organizuojamuose renginiuose šių grupių atstovai bus bandomi pateikti kaip didelės dalies Lietuvos visuomenės paramą turintys politiniai veikėjai, nors realiai jų politinė įtaka yra labai maža“, – tvirtina institucija.

23 Comments

  1. Arūnas

    Juos reikia pamiršti, žurnalistai kelią šlamštą į paviršių. Jei ne „rašytojai” jous jau pamirštu.

    Reply
  2. memel

    Beavis and Butthead.

    Reply
  3. Lauris

    Du pridurkai susitiko ant kalnelio

    Reply
    • Koktu

      O varge varge… Du …”atliekos” vėl kelia galvas. Labiausiai skaudu už Paleckioką.

    • Mauris

      Et, kam jie įdomūs? Politinės atgyvenos ir tiek.

  4. Lauris

    Taip du pridurkai susitiko ant jalnelio

    Reply
  5. Lauris

    Fu šlikstyne titovas tegul varo pas putpele ?

    Reply
  6. Egidijus

    Na gal nereikia įžeidinėti žmonių dėl jų įsitikinimų.Kaip matosi,pagal komentarus,kad per 30 metelių,tos vadinamos vakarinės demokratijos laikotarpiu,kai kurių mūsų tautiečių mentalitetas ne tik kad pakilo,bet krito į pagalbinių klasių moksleivių lygį.

    Reply
    • Violeta

      Pritariu. Juos reikia glostyti, skatinti, nutiesti kelius staltiesėmis arba nuo sienų nukabintais kilimais, Jei spjaus į veidą koloradinį spjūvį, tai reikia nenusivalyti, o didingai, su spjūviu ant veido, praeiti pro kapines kur dega amžinosios dujos ir ypač tai nepamiršti Gegužės 9 tą dieną. Juk niekas neturi teisės įžeidinėti žmonių. ŽMONIŲ.

  7. Algis

    Titovai varyk hitleriui padet.Tu menkysta esi

    Reply
  8. Edis

    Tai tikrai du klounai.nors nesirodytu internete.kiek tos smegenys turi būti pažeistos,kad dar tokias nesąmones kalbėti ir daryti.išvaro iš vienos vietos,sugalvoji kitą,ir pats pasiskelbi įkurėju,vadovu.svarbiausia,neturėti jokių sąžinės skrupulų.

    Reply
    • Taigi

      jeigu jau sakote, klounų, tai kaip ir bet kokių kitų artistų gyvenimas yra rodytis žmonėms, vaidinti ar kitaip maivytis. Toks jų darbas ir toks likimas, nieko nepadarysi.

  9. AAAAAA

    Du pri-durkai.

    Reply
  10. Asd

    Titovai, tu kai būsi senas ir nuvargęs, pagalvok, kad per savo apgailėtiną gyvenimėlį praleidai būdamas visų niekinamas ir niekam nereikalingas. Nei Lietuva, nei Rusija nėra tavo tėvynės. Tu tiesiog esi be identiteto ir be normalaus gyvenimo. Ir niekas tavęs nepasiilgs.

    Reply
  11. Andrius

    Bukas ir bukesnis 🙂 Galėtų varyti į Ukrainą savanoriais už okupantus, ir volodiai paslaugą padarytų ir planetos genofondas apsivalytų.

    Reply
  12. qwe

    Ruskij karabl idi n…xui

    Reply
    • Užuomarša

      Toje sakralinėje frazėje, kurią jau viso pasaulio vaikai išmoko, pamiršai prie „korabl” įdėti žodį „vojennyj”.

  13. Ramass

    Kodėl įkėlėt buko ir bukesnio nuotrauką? Ar čia tas padleckis su triedovu?

    Reply
  14. Rms

    Paradoksas – rusija svajoniu salis siems kalakutams ir ne tik siems, bet kodel tai, vis nepakelia sparnu. Gal tamstoms rusija atlyginima uz darba moka ir isake dar pakenteti?

    Reply
    • Anonimas

      Su mankurtais gincytis neverta

  15. Seniai

    laikas. Mūsų parsidavėliai partiniai klusnūs vakarų šuniukai jau parodė kiek iš jų naudos. Pasižiūrėkit į kainas, kiek šiandien bendzas pakilo. Valdžiagyviai tiek težino kaip dėl Ukrainos žviegt o savo žmonių nh’ja nežiūri. Prie sienos juos jau laikas statyt

    Reply
    • to seniai

      tai varyk i savo rusija, ten benzas pigesnis uz vandeni…

    • Kvaili

      Padekok rusijai uź sukeltas kainas.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Paminėjo išvadavimą, kurio nebuvo

Sekmadienio vidurdienį uostamiestyje, prie sovietinių karių, žuvusių Antrajame pasauliniame kare, perlaidojimo vietos apie trys dešimtys rusakalbių klaipėdiečių paminėjo 79-ąsias Klaipėdos ...
2024-01-28
Skaityti daugiau

Mums rašo

Pakeiskim dar vieną pavadinimą (papildyta)

Kur garažai – ten šiukšlynas. Per amžių amžius. Matot nuotraukas? Gamtos dėsnių nepakeis nė naujoji Klaipėdos miesto valdžia. Bet skandalingą ...
2023-05-01
Skaityti daugiau

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija, Svarbu

Didvyrio sugrįžimas: procesas Vilniuje iš tiesų juda

Vyriausybės kanceliarija „Atvirai Klaipėdai” patvirtino, kad uostamiesčio vicemero Arvydo Cesiulio praėjusią savaitę paskelbta žinia apie centrinės valdžios sprendimą dėl 1923-ųjų ...
2023-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This