Jau rengia dengto futbolo maniežo investicinį projektą

Sportas, Svarbu

Klaipėdos savivaldybė pasirašė 3 509 eurų sutartį dėl investicijų projekto dengto futbolo maniežui parengimo. 

Oro grupės nuotr.

Investicinio projekto, kurį iki kovo 28 dienos turi parengti UAB „Nacionalinių projektų rengimas”, užduoties turinys viešai neskelbiamas.

Klaipėdos miesto taryba praėjusių metų lapkritį pritarė Savivaldybės administracijos pasiūlymui dengto futbolo maniežą statyti nerengiant architektūrinio konkurso, o perkant ekonomiškai naudingiausią projektavimo paslaugą.

Maniežą planuojama statyti  Baltijos prospekte, šalia „Baltijos” gimnazijos. Pernai savivaldybė tikino norinti pastatyti jį 2024 metais. Planuojama, jog tam iš viso reikės 3 mln. eurų, o iš Vyriausybės tikimasi gauti apie 2 mln. eurų.

INFORMACIJA

Planuojama, jog dengtas futbolo maniežas turėtų 1500 vietų ir atitiktų minimalius LFF A lygos varžybų reikalavimus, aikštės dydis siektų 105 m x 68 m.

Naujuoju maniežu galėtų naudotis ne tik uostamiesčio futbolo klubai, varžybose dalyvaujančios komandos, bet ir šalia esančių Pempininkų rajono mokyklų mokiniai ar kiti pietinės miesto dalies futbolo mėgėjai. Maniežą prižiūrėtų Klaipėdos sporto bazių valdymo centras.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Kitoks Klaipėdos valdžios požiūris jau atsiėjo apie pusę milijono

Dėl to, kad dabartiniai Klaipėdos vadovai atsisakė įgyvendinti kai kuriuos pirmtakų suplanuotos projektus, jiems jau išleisti miestiečių pinigai buvo negrįžtamai ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Paaiškėjo futbolo maniežo projektavimo darbų nutraukimo kaina

33 679,82 Eur – tiek miesto žmonėms kainuos Klaipėdos savivaldybės sprendimas nutraukti dengto futbolo maniežo, Baltijos pr. 51, statybos projektavimo ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Išpuoliai prieš trispalves tęsiasi

Policija pranešė, kad naktį į pirmadienį, apie 1.50 val., Klaipėdoje, prie Baltijos pr. 36-ojo namo, ant šaligatvio rasta valstybės vėliava. ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This