Klaipėdiečiai pakilo iš pelenų, bet svarbią pergalę pasiekė „Perlas Energija“

Sportas

Labai svarbią pergalę kovoje dėl „7bet-NKL“ atkrintamųjų sekmadienį pasiekė Vilniaus „Perlas Energija“ sekmadienį namie rezultatu 78:71 (29:23, 24:10, 13:11, 12:27) nugalėjusi Klaipėdos „Neptūną-Akvaservis“.

Nuo rungtynių pradžios vilniečiai kibia gynyba neleido lengvai pulti klaipėdiečiams ir greitai įgijo 8 taškų persvara. Vėliau Luko Kreišmonto traukiamas „Neptūnas-Akvaservis“ spurtavo ir sumažino deficitą iki 3 taškų, bet kėlinio pabaigoje „Perlas-Energija“ padidino skirtumą iki 6 taškų 23:29.

Antrajame kėlinyje „Perlas-Energija“ laikė žaidimo kontrolę savo rankose, o tai leido įpusėjus kėliniui padidinti persvara iki 12 taškų. Puolime sustojęs „Neptūnas-Akvaservis“ šeimininkai iki kėlinio pabaigos leido padidinti skirtumą iki 20 taškų 33:53.

Po ilgosios pertraukos klaipėdiečiai gerai dirbo gynyboje ir 3 minutes neleido vilniečiams pelnyti taškų, bet patys pelnė tik tris ir skirtumo ženkliai nepavyko pakeisti. Po to sekė „Perlo-Energija“ spurtas 0:7 ir skirtumas tarp komandų išaugo iki 24 taškų. Iki kėlinio pabaigos klaipėdiečiams pavyko tik sušvelninti skirtumą 44:66

Ketvirtajame kėlinyje „Neptūnas-Akvaservis“ vedamas Oskaro Pleikio ir Gedimino Leščiausko spurtavo 14:3 ir sumažino atsilikimą iki 11 taškų. Antroje kėlinio dalyje komandos apsikeitė tiksliais tolimais metimais, o Luko Kreišmonto dvitaškis sumažino skirtumą iki 9 taškų. Likus žaisti minutę po Luko Kreišmonto tritaškio skirtumas liko 4 taškai, bet Adas Šimonis realizavo tritaškį nuo lentos ir „Perlas-Energija“ šventė pergalę rezultatu 71:78.

Vilniečiams iki reguliariojo sezono pabaigos lieka du turai ir po šios pergalės jie užkopė į 11 poziciją turnyrinėje lentelėje. O „Neptūnas-Akvaservis“ nebegali jaustis ramus – dabartinė 12 vieta gali būti lengvai prarasta. Klaipėdiečiams liko vienerios rungtynės reguliariajame sezone.

STATISTIKA

„Neptūnas-Akvaservis“: Oskaras Pleikys 20 (18 atk. kam.), Lukas Kreišmontas 19, Gediminas Leščiauskas 10

„Perlas-Energija“: Arnas Adomavičius (10 atk. kam.) ir Andreas Kologiros po – 17, Adas Šimonis 16.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas-Akvaservis“ nusileido „Šilutei“

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ketvirtadienio vakarą namuose rezultatu 83:94 (17:25, 27:22, 22:22, 17:25) nusileido „Šilutei“. Rungtynių pradžioje komandoms nepavyko susikurti pranašumo, bet ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Sportas

Sirgalių palaikomas „Neptūnas-Akvaservis“ pasiekė ketvirtą pergalę iš eilės

Klaidas Metrikis sužaidė vienas geriausių karjeros rungtynių „7bet-NKL“, o jo vedamas Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“(11-25) iškovojo ketvirtąją pergalę paeiliui. Uostamiesčio krepšininkai šeštadienį ...
2024-02-24
Skaityti daugiau

Sportas

Dublerių mūšyje – 17 taškų skirtumą nubraukusio „Neptūno-Akvaservis“ triumfas sostinėje

Svarbią pergalę „7bet-NKL“ sezone į savo sąskaitą įsirašė Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“. Aštuoniese žaidusi uostamiesčio ekipa šeštadienį išvykoje 89:88 (23:29, 22:26, 28:20, ...
2024-02-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This