Šiemet turėtų būti įrengtos dar šešios vaikų žaidimo aikštelės

Miestas

Klaipėdoje numatoma įrengti keturias vaikų žaidimo ties daugiabučiais namais Kalnupės g. 2, Jūros g. 2, Baltijos pr. 65 ir Vingio g. 15. Tam suplanuota skirti 125 000 eurų.

Žaidimų aikštelės bus įrengiamos ne arčiau kaip 10 metrų nuo buitinių atliekų ir antrinių žaliavų surinkimo konteinerių aikštelių, gatvių, automobilių stovėjimo aikštelių, elektros tinklo įrenginių. 

Aikštelės, kurių ribos nutolusios nuo gatvės važiuojamosios dalies mažiau nei 20 m, bus aptvertos tvora. Jei  aikštelės plotas viršys 100 kv. m. arba galimas aikštelės įrengimo plotas yra apie 200 kv. m., tuomet jos projektuojamos taip, kad būtų perskirtos pėsčiųjų takeliu. Vienoje dalyje bus pastatyti įrenginiai vyresniems vaikams, o kitoje – mažiesiems.

Klaipėdos miesto savivaldybė šiuo metu ieško, kas galėtų parengti šių aikštelių aprašus ir jas įrengti. Tikimasi, kad pasirašius sutartį su rangovu, vaikų žaidimo aikštelės bus įrengtos per pusę metų.

Dar dviejų vaikų žaidimo aikštelių įrengimas suplanuotas ties daugiabučiais namais I. Simonaitytės g. 16 ir 18 ir tarp žemės sklypų Klaipėdos g. 26 ir 28.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Tvarkys Draugystė parką, įrengs naujas vaikų žaidimo aikšteles

Klaipėdos miesto savivaldybė praneša apie planus atnaujinti kai kurias miesto laisvalaikio erdves, įrengti kelias vaikų žaidimo aikšteles. Šiais metais numatyta ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Miestas

Įrengs dvi naujas vaikų žaidimo aikšteles

Klaipėdos savivaldybės skelbia, jog įgyvendindama vaikų žaidimo aikštelių įrengimo ir atnaujinimo veiksmų planą šiais metais įrengs dvi vaikų žaidimo aikštelės ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

Miestas

Įgyvendintos dar dvi aktyvių klaipėdiečių iniciatyvos

Penktadienį Tauralaukyje, Klaipėdos gatvėje, mažiesiems lankytojams atverta nauja, šiuolaikiška vaikų žaidimų aikštelė. Ji įrengta gyventojų iniciatyva – pateikus pasiūlymą iš ...
2023-06-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This