Atnaujins saugumo pastatą ir jo aplinką

Miestas

Valstybės saugomo departamentas (VSD) ruošiasi atnaujinti Klaipėdos teritorinio padalinio pastato eksterjerą – paskelbtas viešasis konkursas dėl pastato paprastojo remonto, kiemo statinių statybos darbų.

Artūro Šulco nuotr.

VSD kieme bus nukirsti paskutiniai du medžiai, atnaujintos dangos,  „pakeistos bei sustiprintos pastato avarinės laiptinės plastikinių langų konstrukcijos”. Taip pat – pakeista tvora.

Šiame pastate VSD įsikūrė atkūrus šalies nepriklausomybę. Keletą metų saugumiečiai dalį patalpų nuomojo privačiai kavinei.

Nuo to laiko nei pastato fasadas, nei teritorija nebuvo iš esmės atnaujinti.

4 Comments

  1. Kam išradinėti dviratį?

    Šalia Akropolio stovi gana naujas, specialiai tam pritaikytas pastatas. Nors truputį apleistas, bet, patvarkius ir padažius, būtų pats tas. Tuo labiau, kad laikai stojo neramūs ir tokios specializuotos įstaigos paslaugų oi kaip gali prireikti. Kaip sakoma, atsargų ir Dievas saugo. Patalpų trūksta, visi blaškosi, kaip dūšios be vietos, o dirbti reikia, ir kaskart vis daugiau, nes tai Klaipėda, o ne kokia nors Kelmė. Mąstykit su galva, o ne su kita vieta…

    Reply
  2. Anonimas

    Kas negerai su medžiais? Gi žalia banga… Turim tausoti gamtą

    Reply
  3. Nesupratau

    O kur autorinės teisės kai dar yra gyva pastato architektė ? Kodėl Architektų sąjunga ar rūmai negina savo narių teisių ?

    Reply
  4. Algirdas Grublys

    VSD prieš 27 metus ne nuomavo , o „drastiškai neišvarė” to meto šeimininkų ir leido užbaigti veiklą iki buvusios sutarties galiojimo pabaigos.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija, Svarbu

Didvyrio sugrįžimas: procesas Vilniuje iš tiesų juda

Vyriausybės kanceliarija „Atvirai Klaipėdai” patvirtino, kad uostamiesčio vicemero Arvydo Cesiulio praėjusią savaitę paskelbta žinia apie centrinės valdžios sprendimą dėl 1923-ųjų ...
2023-03-07
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Viačeslavas Titovas talkina kuriant naują partiją

Už Lietuvos partizanų vado Adolfo Ramanausko-Vanago paniekinimą nuteistas ir dėl to Klaipėdos miesto tarybos nario mandato netekęs Viačeslavas Titovas savo ...
2022-03-02
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Saugumas ir žvalgyba: Kinija tebesidomi Klaipėdos uostu

Valstybės saugumo departamentas ir Antrasis operatyvinių tarnybų departamentas prie Krašto apsaugos ministerijos, pristatę „Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimą 2021”, jame mini ...
2021-03-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This