Ar naftininkai nuomosis ir frakus?*

Spyglys

Spyglys
2022-04-01

Komentarų: 1

Spyglio žalias kraujas krykštauja iš džiaugsmo: valstybės valdoma AB „Klaipėdos nafta” nusprendė darbo drabužius ne pirkti ir po to išmesti, o nuomotis. Va, taip! Bravo! Pavyzdys visai musių nutupėtai pramonei. 

Per trejus metus darbo drabužiams nuomotis ir prižiūrėti naftininkai išleis per 500 000 eurų. Nors būsimiems nuomotojams siūlo derėtis ir dėl apmokėjimo sąlygų.

Spygliui tik įdomu, ar  į tą darbo rūbų nuomos asortimentą įpaišyti ir „lediniai” bendrovės vadovų kostiumai? O damų aprėdai?

Bet vis tiek – bravo! Dabar Spyglys laukia, kas perspjaus naftininkus ir pradės valdišką drabužį pirkti dėvėtų rūbų krautuvėse?

Tegyvuoja žaliasis pasaulis, tvari gamyba, žiedinė ekonomika ir dalijimasis viskuo, ką perkame!

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

1 Comment

  1. mh

    Spyglys neturėtu būti toks nepakantus KN vadovams juk jie savo gerajam kostiumui skiria tik apie 122 eurus per mėnesi o jei kostiumėli direktorius sunešioja per 1 kalendorini mėnesi kaip koks naftos produktu išpylėjas tad tai menkas nuostolis valstybei. Va jei spyglys pasidomėti apie KN auto parko kieki, ar jo amortizacija valstybės kišenei, butu įdomu. O autoūkis juk nemažas, net 57 auto prie 350 darbuotoju vidurkio per metus. Jei dar pridėjus jok KN veikla yra perpumpuoti naftos produktus vamzdžiais o ne pervežinėti vėžėmis ant guminiu vamzdžiu, tad įdomu nuo kokio lygmens vadovu pradeda važinėti valstybinėmis mašinėlėmis verslo reikaliukais, pzv. iš Klaipedos i Vilnių ar iš Klaipedos i Brazilija.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This