Demonstruos ekonominio proveržio rezultatus

Verslas

UAB „Verslo žinios” pasirašė sutartį su savivaldybe dėl Klaipėdos ekonomikos forumo „KEPS2030“ organizavimo. Forumo tikslas – pristatyti išskirtinius Klaipėdos ekonominius projektus, problemas, iššūkius ir galimus jų sprendimus bei didinti  miesto žinomumą.

Renginys bus surengtas Klaipėdoje balandį. Bus sudaryta galimybė stebėti ar dalyvauti forume nuotoliniu būdu. Planuojama, kad jame bus nuo 200  iki 300 dalyvių.

UAB „Verslo žinios“, leidžianti to paties pavadinimo savaitraštį, administruojanti naujienų portalą vz.lt, darbo paieškos ir karjeros patarimų portalą cv.lt, už 12 000 eurų įsipareigojo surengti nemokamą forumą tam pritaikytose patalpose.

Bendrovė parinks ir pranešėjus, sukvies konferencijos dalyvius, parengs forumo programą, paskirs moderatorių. Taip pat organizuos renginio renginio reklamos gamybą bei sklaidą.

Klaipėda yra pasirinkusi aukštos pridėtinės vertės plėtros kryptis: stiprinti ir plėtoti jūrinę ekonomiką, bioekonomiką, pažangios pramonės ekonomiką bei kūrybinę ir paslaugų ekonomiką. Savivaldybė teigia, kad „jau matomi rezultatai”.

Surengtas „KEPS2030“ forumas, pasak savivaldybės, turėtų tapti tradicine metine konferencija, kurioje pristatomi išskirtiniai Klaipėdos ekonominiai projektai, problemos, iššūkiai ir galimi jų sprendimai. 

Klaipėdos ekonominės plėtros strategiją 2030 (KEPS 2030) įgyvendina 7 partneriai: Klaipėdos miesto savivaldybė, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas, Klaipėdos universitetas, Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos valdymo bendrovė, Klaipėdos pramonininkų asociacija, Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai.

1 Comment

  1. Po kiek konferencija?

    Kodėl organizuoja “Verslo žinios”? Kam tada reikialinga brangioji Klaipėda ID ? Kad nupirktų paslaugą iš vilniečių, gavusi tam savivaldybės pinigus? Kiek kainuos tokia perpirkta paslauga už klaipėdiečių pinigus?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Švietimas

„Boružėlės” prakeiksmas: atsisakius vieno rangovo, kiti darbų nesiima

Šiais metais Klaipėdos savivaldybei jau net du kartus teko viešai paskelbti karčią žinią: nė vienas projektuotojas neatsiliepė į kvietimą dalyvauti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This